Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η νέα απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά»

Εδώ και καιρό πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να περνούν μια κρίση στη σχέση τους. 

Οι δυο τους ωστόσο μέχρι στιγμής αποφεύγουν να σχολιάσουν το οτιδήποτε ενώ μετά την επιστροφή του personal trainer στην Ελλάδα από το Asia Express έχουν πραγματοποιήσει και κάποιες κοινές εμφανίσεις δείχνοντας πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί. 

Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όμως όταν μια ακόλουθός της τη ρώτησε στο instagram για το τι συμβαίνει στη σχέση τους με αφορμή το ταξίδι που πραγματοποίησε η ίδια την μέρα της επιστροφής του συντρόφου της στην Ελλάδα, εκείνη τη διαβεβαίωσε πως δε συμβαίνει τίποτα.

Πριν λίγες ημέρες όμως, κάτω από την ίδια ανάρτηση το θέμα επανήλθε με αφορμή τις χωριστές διακοπές που κάνει φέτος το ζευγάρι. 

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. 

Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος με μια άλλη να συμπληρώνει, «Πλέον είναι πασιφανές. 

Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας, «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. 

Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η νέα απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8205764736285757841
item