Θεσπρωτία: Η προετοιμασία για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσπρωτία...

Προετοιμάζεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσπρωτία, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Είχε ξαναέλθει στη Θεσπρωτία το 2017, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και από τότε πέρασαν πέντε χρόνια και άλλαξαν πολλά πράγματα.   

Πέρα από το Μέγαρο Μαξίμου, που θα καταρτίσει το τελικό πρόγραμμα, και οι τοπικοί παράγοντες, με επικεφαλής τον βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, σχεδιάζουν τα της υποδοχής.

Θα ήθελαν να ανακοινώσει έργα.

Ενδεχομένως να αναφερθεί στη σιδηροδρομική σύνδεση Ηγουμενίτσας-Καλαμπάκας, στην απόδοση της χερσαίας ζώνης λιμένος στους πολίτες, στη μελέτη του περιφερειακού δρόμου Ηγουμενίτσας και τη σύνδεση Εγνατίας Οδού με το Μαυρομάτι.

Πληροφορίες τον θέλουν να διανυκτερεύει την Πέμπτη προς Παρασκευή, προερχόμενος από την Πρέβεζα σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα των Συβότων, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Αίνιγμα αποτελεί το αν συμμετέχει στην υποδοχή και στην επίσκεψη του πρωθυπουργού ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Αντώνης Μπέζας, που πρόσφατα απομακρύνθηκε από την ΕΤΑΔ και πήρε πολιτικές διαστάσεις το θέμα, με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να τον υποστηρίζουν. 

Το πιθανότερο, για να μην γράψουμε το σίγουρο, είναι ότι, κατά την εκτίμησή μας, δεν θα συμμετέχει. 


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Η προετοιμασία για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσπρωτία...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7151679065640287760
item