Σοφία Καρβέλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στη Μύκονο

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο απολαμβάνει αυτή την περίοδο η Σοφία Καρβέλα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκο Καρβέλα επισκέπτεται την χώρα μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι για να περάσει ένα μέρος των διακοπών της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Σοφία Καρβέλα, αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με την μητέρα της και άλλα συγγενικά πρόσωπα, στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μύκονο την οποία λατρεύει.

Στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων η Σοφία Καρβέλα κάνει τα μπάνια της, απολαμβάνει το καλό φαγητό ενώ διασκεδάζει με την παρέα της σε μπαρ του νησιού. 

Από την ημέρα που η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στην Μύκονο δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα σε ένα από τα Instagram Story που μοιράστηκε η ίδια, έγραψε πως μπορεί να είναι ο μοναδικός νηφάλιος άνθρωπος στο νησί, παρόλα αυτά το διασκεδάζει και δεν διστάζει να το δείξει!

Να θυμίσουμε πως η Σοφία Καρβέλα είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια στο παρελθόν για την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Κάποια στιγμή όμως, η ίδια αποφάσισε να πως πρέπει να αλλάξει την ζωή της και να σταματήσει να έχει τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο: 

epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Καρβέλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στη Μύκονο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6221982038935272426

Τα καλύτερα

item