Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως ο σύντροφός της είναι «φανταστικός»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του συντρόφου της, Δημήτρη.

Το μοντέλο μάλιστα, πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία, αφού ο αγαπημένος της έχει κάνει πρόταση γάμου εδώ και αρκετούς μήνες.

Η ίδια έχει επιλέξει να προστατέψει αυτή τη σχέση της από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, δεν της βγήκε σε καλό η τόση έκθεση στις προηγούμενες σχέσεις της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πρόσφατα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως δέχεται πολλά μηνύματα για τη σχέση της και τον σύντροφός της, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν φανταστικό. 

Έτσι, λοιπόν, η ίδια με κάποια instastories που κοινοποίησε απέδειξε στους ακολούθους της πως ο σύντροφός της υπάρχει.

«Αγάπη μου, λένε ότι δεν υπάρχεις και ότι είσαι στη φαντασία μου», ξεκίνησε να φωνάζει στον σύντροφό της, με τον ίδιο να ακούγεται στο βάθος να μιλά με βιντεοκλήση με έναν φίλο του. 

Μάλιστα, ο αγαπημένος της Δήμητρας Αλεξανδράκη την πλησίασε και της έδωσε το κινητό του, ωστόσο για ακόμα μια φορά το πρόσωπό του δεν αποκαλύφθηκε.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:15
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:14

epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως ο σύντροφός της είναι «φανταστικός»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1096397412045425439
item