Άρτα: Υπόγεια Σήραγγα Σύνδεσης Μελισσουργών – Θεοδωριάνων

Ένα έργο ανάδειξης των Τζουμέρκων

Μελισσουργοί – Νεραΐδα – Θεοδώριανα και όλη η Ανατολική κύρια μεριά του Ουραγού Νομού μας.

Ο εκ Μελισσουργών καθηγητής του ΕΜΠ – αρχηγός, Στρατάρχης – της Διεπιστημονικής Έρευνας αγαπητός φίλτατος Δημήτρης Καλιαμπάκος.

ΙΔΙΟΦΥΙΑ. Ο οποίος σε χρόνο ρεκόρ έστησε το θρυλικό γιοφύρι της Πλάκας και σε μία νύχτα με τα παλληκάρια του συνέταξαν ΟΛΙΣΤΙΚΗ – ποδοσφαιρικός όρος- 800 σελίδων και την υπόγεια σήραγγα σύνδεσης Μελισσουργών – Θεοδωριάνων, αλλάζοντας τον χάρτη της ξεχασμένης ορεινής πανέμορφης Άρτας.

Κόστος: 20 μύρια. Σιγά αδέρφια!!! Εδώ στο Ελλαδιστάν δίνουν γη και ΧΡΗΜ,ΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ομάδες Α.Ε.!!! Πουθενά στον κόσμο να δίνεις γη και λεφτά – τζάμπα – σε ΑΕ!!! Εδώ ΝΑ ένα έργο ανάδειξης κοινοτήτων και ΕΞΟΔΟΣ προς Ευρυτανία Θεσσαλία Αιτωλοακαρνανία.

Ποιος – ποια θα ψηφίσει ΟΧΙ; Τους διαπομπεύεις, τους πετάς στα όρνεα!

Είναι κλεισμένος χρόνια προς ανατολάς Ποια; Η Άρτα! Η ερ΄λιβωρλος Άρτα. Τρία ποτάμια. Τρία λιμάνια ωρε! Μπίρουμ! Δυο Γιοφύρια!!! Θρύλους! Εκατοντάδες! Βυζαντινά, Κάστρο, γεφυρ΄λακια, Λίμνη ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ!~ ΑΓΝΩΣΤΗ!

Άρτα – Αμβρακία! Πρωτεύουσα ξανά των Κομνηνών. Αυτοκράτορες. Ξανά πρωτεύουσα και πρωτεύουσα του αχανούς Δεσποτάτου της ΔΥΣΕΩΣ. Αλάνια της Δύσεως!

Από Ευρυτανία Δυρράχι, Δ. Θεσσαλία, Μακεδονία και πρωτεύουσα η ΑΡΤΑ. Ούτε το Βραχώρ’ ούτε τα Άννινα, η Πρέβεζα.

Θέρετρο Αναψυχής, της Αυτοκράτειρας, Άννας Παλαιολογίνας Κατακουζηνής ήταν το Μοναστήρι Εισόδια της Θεοτόκου στους Μελισσουργούς.

Οι φίλτατοι Δήμαρχου κ.κ. Σεντελές, Χασιάκος, Μίγδος να ξεσηκωθούν. Είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Στα Όπλα

Κώστας Μπανιάς

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Υπόγεια Σήραγγα Σύνδεσης Μελισσουργών – Θεοδωριάνων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7405616858214003871
item