Πρέβεζα: Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των πρώτων Βαλκανικών Αγώνων Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στην Πρέβεζα-

Σήμερα Σάββατο σε λίγο στις 11 το πρωί η επίσημη έναρξη

Με την επίσημη προπόνηση των αθλητών/αθλητριών ανοίγει σήμερα η αυλαία για τους 1ους Βαλκανικούς Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που θα πραγματοποιηθούν στην Πρέβεζα από 8 έως 10 Ιουλίου.

Οι εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ Πρέβεζας είναι πανέτοιμες να φιλοξενήσουν τις πάνω από 500 αθλήτριες και αθλητές από 55 ομάδες χωρών των Βαλκανίων αλλά και τους συνοδούς τους, καθώς και τους θεατές που θα παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό θέαμα. Παράλληλα με τους Βαλκανικούς αγώνες θα διεξαχθεί και ο Διεθνής Αγώνας όπου θα λάβουν μέρος και χώρες εκτός Βαλκανίων.

Μάλιστα λόγω του μεγάλου αριθμού αθλητριών/αθλητριών ο Δήμος διαμόρφωσε και δεύτερο χώρο προπόνησης στον εξωτερικό χώρο έτσι ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στη διαδικασία.

Τη διοργάνωση έχουν η Ελληνική Ομοσπονδία Ομαδικής Γυμναστικής που τελεί υπό την αιγίδα αλλά και ως μέλος -Α της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Αισθητικής Γυμναστικής, ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και τα δύο αθλητικά σωματεία «Καλλισθένης» και «Κλεοπάτρα» που καλλιεργούν το άθλημα στην περιοχή.

Η επίσημη έναρξη των αγώνων είναι αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί και αναμένεται ένα θεαματικό διήμερο με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος μιλώντας σήμερα στη Δημοτική Ραδιοφωνία κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις ομάδες που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Παράλληλα επεσήμανε ότι τα οφέλη τόσο για την προβολή της Πρέβεζα όσο και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας είναι γνωστά και μετρήσιμα όπως σε κάθε ανάλογη διοργάνωση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η Πρέβεζα είναι μια περιοχή που μπορεί πλέον με αξιώσεις να φιλοξενεί αθλητικές δράσεις εθνικής και όχι μόνο εμβέλειας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των πρώτων Βαλκανικών Αγώνων Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στην Πρέβεζα-
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8295710224116010189
item