Ana de Armas: Ολόιδια η Marilyn Monroe στη νέα ταινία του Netflix

Περιμέναμε ότι η Ana de Armas θα ήταν εντυπωσιακή ως Marilyn Monroe, αλλά το trailer του Blonde ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates, η ταινία Blonde φτιάχνει το πορτραίτο της Monroe (με κάποια fictional στοιχεία), ξεκινώντας από τη ζωή της ως Norma Jeane Baker, μίας κακοποιημένης κόρης από μία single μητέρα, και φτάνει μέχρι το τέλος της ζωής της, την καριέρα και τους 3 άντρες που έγιναν οι μεγαλύτερες ερωτικές σχέσεις της. 

Ο πρώην αθλητής Joe DiMaggio (Bobby Cnnavale), ο θεατρικός συγγραφέας Arthur Miller (Adrien Brody) και ο Πρόεδρος John F. Kennedy (Caspar Phillipson).

Η Ana de Armas μοιάζει εκπληκτικά στην αείμνηστη ηθοποιό καθώς την αναπαριστά στην εμβληματική σκηνή της ταινίας «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές». Η ηθοποιός μοιράστηκε νέες εικόνες από την επερχόμενη βιογραφική ταινία του Netflix με τίτλο «Blonde» και η ομοιότητα είναι εμφανής.

Η ηθοποιός επαίνεσε τους συμπρωταγωνιστές της λέγοντας: «Ήταν μεγάλο δώρο να δουλέψω με ηθοποιούς όπως ο Έιντριεν Μπρόντι, και ο Μπόμπι Καναβάλε σε αυτό το όμορφο έργο».

Και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να δουν όλοι την υπέροχη δουλειά που κάνουν σε αυτή την ταινία».

Η πρωταγωνίστρια Ana de Armas θεωρεί ότι και μόνο που πέρασε από casting ως Κουβανή για αυτόν τον ρόλο, ήταν πρωτοποριακό. «Έκλαψα την πρώτη φορά που έβαλα την περούκα. Μάλλον επειδή ήμουν τρομοκρατημένη. Αλλά νιώθω τόσο περήφανη».

Δείτε τρέιλερ:

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζέσικα Τσαστέιν είχε επίσης συζητήσει το 2014 για να υποδυθεί τη Marilyn Monroe. Η Ana de Armas πήρε τελικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα τέλη του 2019.

Η ταινία «Blonde» κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

epirusblog.gr
5 of 5
Ana de Armas: Ολόιδια η Marilyn Monroe στη νέα ταινία του Netflix
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1055010030794767259
item