Ταξίδι για δύο: Αυτές είναι οι 7 πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης

Ειδυλλιακοί περίπατοι στους όχθες του Σηκουάνα, βαρκάδες στην Βενετία και στην Μπριζ, παραμυθένιες βραδιές σε μεσαιωνικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες…

Σκέφτεστε και εσείς να προγραμματίσετε μία ρομαντική απόδραση με το ταίρι σας; Περάστε ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο σε μια από αυτές τις 7 πόλεις της Ευρώπης και δεν θα απογοητευτείτε…

Ακολουθήστε μας σε επτά απολαυστικά ταξίδια, προορισμούς που είναι τα «ερωτικότερα» μέρη που διαθέτει η Ευρώπη, ιδανικά για τους ρομαντικούς…

1. Παρίσι

Όπως όλοι γνωρίζουμε Παρίσι ίσον ρομαντισμός. Εκτός από το να ανεβείτε στον Πύργο του Άιφελ, η πόλη έχει να προσφέρει πολλά ακόμα για εσάς και το ταίρι σας. 

Παρίσι

2. Ρώμη

Η ιταλική πρωτεύουσα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ζευγάρια και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. 

Τα cosy εστιατόρια, το εκλεκτό κρασί και τα διάσημα αξιοθέατα σε κάθε γωνιά, με τη Φοντάνα ντι Τρέβι να είναι στη πρώτη θέση των προτιμήσεων. 

Monti Ρώμη

3. Μπριζ

Πολύ κοντά στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, η Μπριζ είναι μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης και φημίζεται για τα όμορφα καταστήματα σοκολάτας και τα υπέροχα καλντερίμια.

Μπριζ, Βέλγιο

4. Βενετία

Περίπατος στα στενά της, βόλτα στα κανάλια με γόνδολα και πολλά ακόμα την συγκαταλέγουν στους τοπ ρομαντικούς προορισμούς. Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας και με το διάσημο καρναβάλι της Βενετίας!

Βενετία, Ιταλία

5. Βουδαπέστη

Γνωστή και ως το “Παρίσι της Ανατολής”, η Βουδαπέστη προσφέρει υπέροχη θέα στο Δούναβη σε συνδυασμό με τα αξιοθέατα της. 

Μην παραλείψετε να απολαύσετε τα διάσημα λουτρά της αλλά και μια κρουαζιέρα στο Δούναβη. 

Βουδαπέστη

6. Πράγα

Είναι ατμοσφαιρική, είναι ιδιαίτερη, είναι μεσαιωνική, είναι παραμυθένια. 

Ο λόγος για την τσεχική πρωτεύουσα, που φιλοδοξεί να γίνει η ερωτική σας φωλιά για κάθε εποχή: Το φθινόπωρο και τον χειμώνα η ομίχλη σκεπάζει μελαγχολικά τα κάστρα, επιτρέποντάς σας να χαθείτε με το ταίρι σας στο παρελθόν της, ενώ τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος προδιαθέτει για όμορφους περιπάτους και βαρκάδες στα νερά του ποταμού.

Πράγα

7. Βερόνα

Είναι λίγες οι πόλεις στον κόσμο που απλώς και µόνο το άκουσμα του όνοµατός τους ταυτίζεται µε τον ρομαντισμό και ιστορίες αγάπης… 

Η Βερόνα αναμφίβολα είναι μία από αυτές, καθώς εδώ γεννήθηκε και πέθανε ο μεγαλύτερος λογοτεχνικός έρωτας, αυτός του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. 

Αλλά είναι και πολλά περισσότερα…

Βερόνα
Το σπίτι της Ιουλιέτας στη Βερόνα
epirusblog.gr
5 of 5
Ταξίδι για δύο: Αυτές είναι οι 7 πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2097444326886808666
item