Θέλεις να του πεις ότι τον θες αλλά φοβάσαι; Μην αγχώνεσαι - Τα 5 βήματα που θα το καταφέρεις

Είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του, αλλά φοβάσαι να του εξομολογηθείς ότι τον θέλεις;

Ακολούθησε αυτά τα 5 βήματα που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις και επιτέλους να φύγει ένα «βάρος» από πάνω του. Μην αγχώνεσαι, μπορείς να το κάνεις.

Ακόμη και αν εκείνος δεν νιώθει το ίδιο για εσένα, τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματα που τρέφεις προς το πρόσωπο του και θα προχωρήσεις παρακάτω. Αν από την άλλη νιώθει το ίδιο, τότε θα είσαι έτοιμη να νιώσεις έναν όμορφο έρωτα.

Βήμα πρώτο - Ξεκαθάρισε τι ακριβώς νιώθεις

Πριν τον συναντήσεις και πάρεις την απόφαση ότι θα του πεις τι ακριβώς νιώθεις για εκείνος πρέπει να είσαι σίγουρα ότι τον θες και δεν θα το μετανιώσεις μετά από μερικές ημέρες, εβδομάδες ή μήνες. Σκέψου πρώτα είσαι ερωτευμένη μαζί του; Θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του;

Βήμα δεύτερο - Διάλεξε την σωστή στιγμή που θα του το πεις

Πάντα υπάρχει ο σωστός τρόπος για να παραδεχτείς τα συναισθήματα σου σε έναν άνθρωπο. Δες σε τι φάση είναι εκείνος, αλλά και εσύ. Μήπως χώρισε πρόσφατα; Μήπως θέλει να είναι ελεύθερος; Αν λοιπόν δεν είναι σωστή η στιγμή καλό είναι να περιμένετε.

Βήμα τρίτο - Σκέψου τη σωστή τοποθεσία;

Καλά σίγουρα δεν πρέπει να του το εξομολογηθείς σε ένα... σουβλατζίδικο ας πούμε. Καλό είναι να είστε οι δυο σας σε έναν σημείο που αγαπάτε πολύ ή που νιώθετε εσείς πιο άνετα.

Να πως θα καταλάβεις αν είσαι η ενοχλητική στην σχέση σας - Οι εδικοί μίλησαν

Βήμα τέταρτο - Πες το

Όταν έρθει η ώρα εκείνη που θα έχετε κάτσει άνετα πρέπει επιτέλους να το παραδεχτείς. Μπορεί μέσα στο μυαλό σου να είσαι τρομοκρατημένη ακόμη και αν δεν το δείχνεις μην φοβάσαι. Αν μάλιστα δεν το σκεφτείς πολύ θα σου είναι πιο εύκολο. Dont overthink.

Βήμα πέμπτη - Το μετά

Και αφού το έχεις εξομολογηθεί ποια απάντηση θα πάρεις. Αν είναι αυτή που θέλεις να ακούσεις δηλαδή το νιώθω το ίδιο, τότε ετοιμάσου να το ζήσεις. 


Αν από την άλλη, δεν νιώθει το ίδιο... δεν θα κάτσεις να σκάσεις. Προχώρα παρακάτω. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος που θα σε βοηθήσει να τον ξεπεράσεις.


epirusblog.gr
5 of 5
Θέλεις να του πεις ότι τον θες αλλά φοβάσαι; Μην αγχώνεσαι - Τα 5 βήματα που θα το καταφέρεις
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3896024938609677546
item