Άρτα: 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ηπείρου

Σε Γραικικό και Ναζαίους από 7 μέχρι 12 Αυγούστου

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ηπείρου ή “5ο WEST SIDE MOUNTAINS DOC FEST”, είναι ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ το οποίο εφέτος γιορτάζει τη συμπλήρωση της πρώτης του πενταετίας και πραγματοποιείται σε πόλεις και χωριά της Ηπείρου από τις 7 μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Το φεστιβάλ στα χρόνια της λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει περίπου χίλιες επτακόσιες ταινίες από 120 χώρες και των πέντε ηπείρων αλλά και την Ελλάδα, που κάθε χρόνο αυξάνονται σε αριθμό, αλλά το σημαντικότερο η ποιότητα τους που είναι κάθε χρονιά και καλύτερη. 

Να σημειωθεί ότι δεκάδες από αυτές έχουν βραβευτεί σε πολλά ξένα Φεστιβάλ.

Κύριος στόχος του φεστιβάλ είναι η προβολή, ανάδειξη και κατανόηση των βασικών αρχών της κινηματογραφικής τέχνης και έτσι το “WEST SIDE MOUNTAINS DOC FEST” αναπτύσσει γέφυρες πολιτισμού με όλο τον κόσμο, ενισχύει την αίσθηση της κοινότητας και της διαπολιτισμικής επικοινωνίας, ενώ παράλληλα εκπαιδεύει και εξοικειώνει τον θεατή με την κινηματογραφική τέχνη.

Το “5ο WEST SIDE MOUNTAINS DOC FEST” ή Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ηπείρου, είναι ένα πολυήμερο κινηματογραφικό φεστιβάλ το οποίο δέχεται συμμετοχές από όλο τον κόσμο και από δημιουργούς κάθε ηλικίας και εθνικότητας που υποβάλλουν τις ταινίες τους στις επιτροπές του φεστιβάλ.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ηπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5764057536958213670

Τα καλύτερα

item