Η Βίκυ Καγιά κλείνει τα 44 της χρόνια και το… φωνάζει!

Η Βίκυ Καγιά έχει τα γενέθλιά της, κλείνει τα 44 της χρόνια και δεν έπαψε ποτέ να είναι μοντέλο. 

Δεν κρέμασε τα παπούτσια της αλλά συνεχίζει να ποζάρει για εξώφυλλα, να κάνει διαφημιστικές καμπάνιες και να ασχολείται ευρύτερα με τον χώρο της μόδας και της παρουσίασης, διατηρώντας σχολή μόδας και συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολούνται με τη μόδα, όπως το reality ανάδειξης Next Top Model στο οποίο επανέρχεται φέτος στον πέμπτο κύκλο του μετά από ένα χρόνο απουσίας και το Shopping Star.

VICKY KAGIA 3

H Bίκυ Καγιά ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα σε ηλικία μόλις 14 ετών όταν την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων σε μια πλατεία του Χαλανδρίου και από τότε, επί τριάντα χρόνια πρωταγωνιστεί στα πράγματα της ελληνικής και διεθνούς μόδας.

Πλέον είναι παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της επιχειρηματία Ηλία Κρασσά και έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τη Μπιάνκα και τον Κάρολο.

kagia1

Για να γιορτάσει τα γενέθλιά της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πόζα της με κόκκινο ολόσωμο μαγιό και φόντο το λευκό και το γαλάζιο ενός ελληνικού νησιού αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά είναι διαχρονική και δεν έχει ηλικία.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Βίκυ Καγιά κλείνει τα 44 της χρόνια και το… φωνάζει!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5953052812710724311
item