Άρτα: Διήμερο Εκδηλώσεων 11-12 ΙΟΥΛΙΟΥ Στην ΑΡΤΑ Υπό Την Αιγίδα Του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

*Νέοι Γεωργοί

*Εγγειοβελτιωτικά Έργα 

Με πρωτοβουλία και παρουσία του Υφ.Α.Α.Τ. Γ. Στύλιου

Παρών και ο Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων Δ. Οδ. Παπαγιαννίδης

Εκδηλώσεις και τεχνικές συσκέψεις που θα λάβουν χώρα στο νομό Άρτας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά τις 11 και 12 Ιουλίου 2022, ενώ την πρόσκληση στις Εκδηλώσεις απευθύνουν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Στύλιος και ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δ. Οδ. Παπαγιαννίδης.

Η πρώτη εκδήλωση με τίτλο «Νέοι Γεωργοί – Η συμβολή του ΠΑΑ στην Ηλικιακή Αναδιάρθρωση του Πρωτογενή Τομέα» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 «Αίθουσα Διώνη», Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Αρταίων, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιασθούν οι επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο «Ξενοδοχείο Βυζαντινό», με θέμα «Εγγειοβελτιωτικά Έργα του ΠΑΑ στην Άρτα – Τεχνική Σύσκεψη για τον προγραμματισμό της υλοποίησης» ενώ θα προηγηθεί τεχνική επίσκεψη σε έργα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά και σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με όσα έχουν προγραμματίσει έχουν ως εξής:

Εκδήλωση Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022
«Νέοι Γεωργοί – Η συμβολή του ΠΑΑ στην Ηλικιακή Αναδιάρθρωση του Πρωτογενή Τομέα».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022 (ΠΑΑ) και τη συμβολή του στην ηλικιακή αναδιάρθρωση του πρωτογενή τομέα μέσα από δράσεις για την προσέλκυση νέων στην ύπαιθρο και στο πρωτογενή τομέα, καθώς και για τις επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει.

10:30 – 11:00 Προσέλευση-Εγγραφές
11:00 – 12:00
Έναρξη εργασιών και συντονισμός: Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κος Δ. Οδ. Παπαγιαννίδης
Χαιρετισμοί
– Υφυπουργός ΥΠΑΑΤ κος Γ. Στύλιος
– Εκπρόσωποι Κοινοβουλίου, Περιφέρειας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης

12:00 – 12:30
Αγροτική ανάπτυξη και χρηματοδοτικά εργαλεία: Νικόλαος Μανέτας, Προϊστάμενος της ΕΥΔ ΣΣ ΚΑΠ 

12:30 – 13:00

Μέτρο Νέων Γεωργών – Κίνητρα για την Πρώτη Εγκατάσταση στον Πρωτογενή Τομέα: Ευθύμιος Τσιατούρας, Προϊστάμενος Μονάδας Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις – ΕΥΕ ΠΑΑ 13:00 – 14:00 Συζήτηση – Συμπεράσματα.

Εκδήλωση Τρίτη 12 Ιουλίου 2022
«Εγγειοβελτιωτικά Έργα του ΠΑΑ στην Άρτα – Τεχνική Σύσκεψη για τον προγραμματισμό της υλοποίησης»«Ξενοδοχείο Βυζαντινό», Παλαιά Ε.Ο. Άρτας – Ιωαννίνων, Φιλοθέη Άρτας

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Στύλιος και ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δ. Οδ. Παπαγιαννίδης προσκαλούν στη τεχνική σύσκεψη: «Εγγειοβελτιωτικά Έργα του ΠΑΑ στην Άρτα – Τεχνική Σύσκεψη για τον προγραμματισμό της υλοποίησης».


Στόχος της τεχνικής σύσκεψης είναι η εξέταση της προόδου και ο χρονοπρογραμματισμός των απαιτούμενων ενεργειών για την επιτάχυνση υλοποίησης των εγγειοβελτιωτικών υποδομών που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022.


Θα προηγηθεί τεχνική επίσκεψη σε έργα. Σημείο εκκίνησης: Ξενοδοχείο Βυζαντινό, ώρα 9.30 π.μ..

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διήμερο Εκδηλώσεων 11-12 ΙΟΥΛΙΟΥ Στην ΑΡΤΑ Υπό Την Αιγίδα Του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4668867370012336315

Τα καλύτερα

item