Αντζελίνα Τζολί και Σάλμα Χάγιεκ θα συνυπάρξουν στην ταινία «Without Blood» (βίντεο)

Μία πολύ «δυνατή» συνεργασία έρχεται στη μεγάλη οθόνη αφού Αντζελίνα Τζολί και η Σάλμα Χάγιεκ θα συνυπάρξουν στην ταινία «Without Blood». 

Η Αντζελίνα Τζολί σκηνοθετεί την ταινία, η οποία βασίζεται στο best-seller μυθιστόρημα του Ιταλού συγγραφέα, Αλεσάντρο Μπαρίκο «Senza sangue» (Χωρίς Αίμα).

Η Αντζελίνα Τζολί και η και η Σάλμα Χάγιεκ εθεάθησαν στις 22 Ιουλίου στο σκηνικό της ταινίας κοντά στο Κολοσσαίο στη Ρώμη, με την πρώτη να δίνει τις σκηνοθετικές της οδηγίες.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία διαδραματίζεται στον απόηχο μιας άγνωστης σύγκρουσης σε μία αγροικία στην ιταλική ύπαιθρο και εξερευνά «καθολικές αλήθειες για τον πόλεμο, το τραύμα, τη μνήμη και την επούλωση».

Η Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τον Ντεμιάν Μπισίρ.

Το κινηματογραφικό έργο αποτελεί την πρώτη συνεργασία της Αντζελίνα Τζολί και της Σάλμα Χάγιεκ από τότε που συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία της Marvel «Eternals».

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ στην Ιταλία για να μεταφέρω αυτό το πολύ ιδιαίτερο υλικό στον κινηματογράφο και που μου εμπιστεύτηκε ο Αλεσάντρο Μπαρίκο τη διασκευή του βιβλίου του — με τη μοναδική του ποίηση και το συναίσθημα, τον τρόπο που βλέπει τον πόλεμο και τις ερωτήσεις που θέτει για αυτό που αναζητούμε μετά από τραύμα ή απώλεια ή αδικία» είπε η Τζολί για το πέμπτο σκηνοθετικό της εγχείρημα.


epirusblog.gr
5 of 5
Αντζελίνα Τζολί και Σάλμα Χάγιεκ θα συνυπάρξουν στην ταινία «Without Blood» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3454177097522301570
item