Γιάννενα: Τετραήμερη εργασία για τους υπαλλήλους της Terracom Ιούνιο και Ιούλιο

Στη γραμμή της Grant Thornton και η Terracom, προχωρά πιλοτικά στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, χωρίς να επηρεάζονται τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο εργασίας και οι μισθολογικές απολαβές των εργαζομένων.

Σε ανακοίνωση της η εταιρεία, σημειώνει ότι σκοπός της είναι, αναλύοντας τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από την πιλοτική αυτή εφαρμογή, η μελλοντική καθολική εφαρμογή του τετραημέρου.

«Η δύναμη της Terracom είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι αποτελούν το βασικότερο παράγοντα της ανάπτυξης και της συνεχούς εξέλιξής της» αναφέρει ο κ. Δημήτρης Ζαχαράκης, CEO της Terracom, και συνεχίζει: «Με την υιοθέτηση της τετραήμερης εργασίας για τους καλοκαιρινούς μήνες, σε συνδυασμό με το υβριδικό μοντέλο εργασίας που έχει ακολουθήσει η εταιρεία μας από την αρχή της πανδημίας, προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και περισσότερες επιλογές για να αποφασίσουν οι άνθρωποί μας το βέλτιστο μοντέλο υλοποίησης των καθημερινών εργασιών».

Η τετραήμερη εργασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μία μόνο από τις αρκετές δράσεις που έχει θεσπίσει η Terracom τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αναβαθμίσεις στις παροχές της εταιρείας προς όλους τους ανθρώπους της, όπως η παροχή ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, η παροχή συνταξιοδοτικού/ανταποδοτικού προγράμματος καθώς και πρόγραμμα διάθεσης μετοχών (stock options) από τους εργαζομένους για περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη προσωπικών στόχων.

Η Terracom έχει ως βασικό πυλώνα της τον άνθρωπο και ως εκ τούτου, οποιαδήποτε εταιρική απόφαση, λαμβάνεται στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων που την απαρτίζουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, καταλήγει η ανακοίνωση.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τετραήμερη εργασία για τους υπαλλήλους της Terracom Ιούνιο και Ιούλιο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4194485879522264626
item