Phoebe Gates: Η κόρη του Bill Gates ποζάρει με μαγιό και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα!

Η Phoebe Gates, η μικρότερη κόρη του ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, σκέφτηκε να  χρησιμοποιήσει το όνομά της για καλό σκοπό!

H 19χρονη Gates, η οποία είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Stanford, ανέβασε μία φωτογραφία με μαγιό, προκειμένου να κάνει τους followers της να στρέψουν την προσοχή τους σε κάτι σημαντικό.

Ειδικότερα, η Phoebe Gates δεν το έκανε για να δείξει στο κοινό την καλλίγραμμη σιλουέτα της ή το μέρος στο οποίο απολαμβάνει τις διακοπές της, αλλά για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και να δηλώσει την αντίδρασή της προς το Ανώτατο Δικαστήριο που σύμφωνα με πληροφορίες θα αλλάξει τη νομοθεσία με τις αμβλώσεις.

Η Gates μοιράστηκε σημαντικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει αλλά και το πώς μπορεί κανείς να βοηθήσει στη μεγάλη καμπάνια που έχει ξεκινήσει κατά της άδικης απόφασης. «Δεν είμαι ντροπαλή με το σώμα μου», έγραψε στη λεζάντα της στο Instagram, προσθέτοντας πως «κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας. 

Αυτή τη στιγμή, το Ανώνατο Δικαστήριο είναι προετοιμασμένο να σταματήσει το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση. Ελάτε μαζί μου και με εκατομμύρια γυναίκες στη μάχη για το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα».

Η Gates εξήγησε μέσω των στοιχείων που μοιράστηκε, πως αν πράγματι το Δικαστήριο προχωρήσει στη νέα απόφαση, 26 πολιτείες της Αμερικής θα απαγορεύσουν αμέσως την άμβλωση, ενώ παράλληλα έδωσε τρόπους που ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση.

Η φωτογραφία της μέχρι τώρα έχει αποσπάσει χιλιάδες likes, με τα σχόλια να είναι μόνο ενθαρρυντικά και να την επικροτούν για την κίνησή της.

epirusblog.gr
5 of 5
Phoebe Gates: Η κόρη του Bill Gates ποζάρει με μαγιό και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6043432476994625928
item