Οι λόγοι που οι άνδρες προτιμούν το one night stand από τη σοβαρή σχέση

Ας μην κρυβόμαστε, σίγουρα υπάρχουν αρκετές γυναίκες οι οποίες κάποια στιγμή στη ζωή τους γνώρισαν έναν ή και περισσότερους άντρες που δεν ήθελαν σοβαρή σχέση.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες βέβαια, αλλά σε μικρότερο ποσοστό.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Είναι πολύ απασχολημένοι για να δεσμευτούν

Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τους άντρες, αφού όλοι οι άνθρωποι έχουν πολυάσχολη ζωή. Μερικοί απλά δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους και δεν έχουν χρόνο για σοβαρή σχέση. 

Αν συναντήσετε έναν άντρα που αρνείται να δεσμευτεί, μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν θέλει να αφιερώσει τον χρόνο του σε κάτι τόσο σοβαρό.

Δεν μπορούν να βρουν το σωστό άτομο

Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να βρούμε το άλλο μας μισό. Και άντρες συνήθως δεν είναι σίγουροι εάν έχουν βρει την ιδανική σύντροφο, για αυτό και στην αρχή της γνωριμίας μπορεί να θέλουν να είναι πιο χαλαροί.

Μόλις βγήκαν από μια σοβαρή σχέση

Όταν ένας άντρας βγαίνει για πρώτη φορά από μια σχέση, το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θέλει είναι να μπει αμέσως σε μια άλλη. Φυσικά, οι περισσότεροι θα είναι ανοιχτοί σε κάτι περιστασιακό. 

Αλλά μετά τη λήξη μιας σοβαρής σχέσης, συνήθως οι άντρες χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τις γυναίκες για να είναι έτοιμοι ξανά για αυτό το επίπεδο σοβαρότητας.

Έχουν μπει σε μια ρουτίνα

Υπάρχουν φορές που ένας είναι πολύ εστιασμένος σε άλλα πράγματα και δεν μπορεί καν να καταλάβει ότι εμπλέκεται σε κάτι σοβαρό. 

Αντ ‘αυτού, θέλει απλώς να βγει έξω και να διασκεδάσει χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για το ότι θα συμβεί κάτι μακροπρόθεσμο.

Δεν θέλουν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, μερικοί άντρες δεν θέλουν να έχουν ευθύνες και οι περιστασιακές σχέσεις χρειάζονται πολύ λιγότερο χρόνο και ενέργεια από τις σοβαρές σχέσεις. Καταλαμβάνουν λιγότερο χρόνο και είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρηθούν.

Δεν ξέρουν τι θέλουν

Είναι δύσκολο να επιδιώξεις κάτι σοβαρό αν δεν ξέρεις τι ψάχνεις και πώς οραματίζεσαι τη ζωή σου.

Θέλουν να είναι ελεύθεροι

Οι περισσότεροι άνδρες τείνουν να πιστεύουν ότι μια σοβαρή σχέση τους στερεί την ελευθερία τους. Δεν θέλουν να αισθάνονται σαν να έχουν παγιδευτεί σε μια σχέση.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι λόγοι που οι άνδρες προτιμούν το one night stand από τη σοβαρή σχέση
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6572276497283431422
item