Η αποκάλυψη της Kim Kardashian για τον Pete Davidson: «Στην αρχή τον ήθελα μόνο για μια βραδιά»

Η Kim Kardashian σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι «Kardashians» αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση της με τον Pete Davidson, ξεκινώντας από την πρώτη τους συνάντηση στο «Saturday Night Live».

Η διάσημη τηλεπερσόνα και influencer παραδέχτηκε πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση να προσεγγίσει τον κωμικό ηθοποιό, αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Kanye West.

«Πήγα στο SNL και μετά, όταν φιληθήκαμε σε εκείνη τη σκηνή, ένιωθα ότι κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Τον κοιτούσε κι έλεγα μέσα πως "πρέπει να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό"», είπε αρχικά η Kim Kardashian.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αν και όλοι είχαν παραβρεθεί στο after party της Kim Kardashian μετά το σόου, ο Pete εν ήταν εκεί.

«Λίγες ημέρες αργότερα, τηλεφώνησα στον παραγωγό του SNL κι είπα "έχεις τον αριθμό του Pete ;"», αναφέρει η Kim, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια πως: «Είχε ακούσει τις φήμες για τον Pete Davidson και τον "αέρα" που έχει στην ερωτική του ζωή».

Αν και αρχικά, δεν φανταζόταν σε καμία περίπτωση πως θα κατέληγαν σε σχέση, η μοίρα της τα έφερε αλλιώς.

«Στην αρχή τον ήθελα μόνο για μια βραδιά. Δεν σκεφτόμουν καν "οκ, θα έχω σχέση μαζί του", αλλά άκουσα το πόσο καλά περνάνε οι γυναίκες μαζί του και λέω "πρέπει να βγω κι εγώ με αυτόν τον τύπο"», παραδέχτηκε η διάσημη τηλεπερσόνα.

Όταν αργότερα, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μαζί, η Megan Fox, με την οποία η Kim είναι πολύ καλή φίλη, της έστειλε μήνυμα και της αποκάλυψε πως ο ηθοποιός της είχε ζητήσει τον αριθμό της μήνες πριν, αλλά εκείνη δεν του τον έδωσε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Kim Kardashian, δεν περίμενε ποτέ ότι αυτός ο άνδρας θα μπορούσε να την κάνει τόσο ευτυχισμένη και να την κάνει να εστιάζει σε απλά πράγματα, όπως οι τηλεοπτικές σειρές ή το γυμναστήριο.

 «Αυτός ο άνδρας με έχει κάνει να μη νοιάζομαι καν για το μακιγιάζ μου, όταν βγαίνω έξω. Είναι το πιο αναζωογονητικό συναίσθημα που έχω νιώσει μέχρι σήμερα», είπε κλείνοντας.

epirusblog.gr
5 of 5
Η αποκάλυψη της Kim Kardashian για τον Pete Davidson: «Στην αρχή τον ήθελα μόνο για μια βραδιά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6056761551290591246
item