Kaia Gerber: To παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τον σύντροφό της Austin Butler στο κόκκινο χαλί

Η Kaia Gerber παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Elvis» στις Κάννες μαζί με τον σύντροφό της και πρωταγωνιστή Austin Butler. Για την περίσταση, το ζευγάρι φόρεσε custom σύνολα από τον οίκο Celine. 

Η Kaia έκλεψε τις εντυπώσεις με το φλογερό μεταξωτό φόρεμα με τη halterneck λαιμόκοψη και την ανοιχτή πλάτη. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι μαύρα strappy  πέδιλα.

To ζευγάρι που εθεάθη πρώτη φορά μαζί τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή του σε κόκκινο χαλί. Μάλιστα, έδειξαν το πόσο ερωτευμένοι είναι ανταλλάσσοντας ένα γλυκό φιλί τη στιγμή που αποχωρούσαν από την πρεμιέρα της ταινίας.

Τόσο η Kaia Gerber όσο και ο Austin Butler προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. 

Ωστόσο, ο 30χρονος ηθοποιός ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη σχέση του και πιθανές, κοινές φωτογραφίες που μπορεί να κυκλοφορήσουν είπε: «Σκέφτομαι “Αν δεν τη δω, δεν υπάρχει”.

Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, αλλά υπάρχουν ελάχιστα επαγγέλματα που με απωθούν όσο αυτό των paparazzi».

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον δεσμό του με την Kaia Gerber, απάντησε πως δεν έχει κάτι να πει και ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δίνουν.


epirusblog.gr
5 of 5
Kaia Gerber: To παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τον σύντροφό της Austin Butler στο κόκκινο χαλί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2081511454199817608
item