Λαμπέρες εμφανίσεις σε φιλανθρωπικό gala κάτω από την Ακρόπολη

Ένα φιλανθρωπικό δείπνο – gala πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Μουσείο Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στον Desmond Child και τους φίλους του που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη αποψινή συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με σκοπό την υποστήριξη του αιτήματος της Ελλάδος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Μαζί του σκηνή θα εμφανιστούν και οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, The Rasmus, Γιώργος Λεμπέσης, Leo Dante, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson!

Στην εκδήλωση μίλησε μεταξύ άλλων και ο ίδιος ο Desmond Child που για άλλη μία φορά αναφέρθηκε στην αγάπη του στην Ελλάδα που τη θεωρεί το δεύτερο σπίτι του και φυσικά τόνισε την υποστήριξη του στο αίτημα της Ελλάδος για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο ίδιος Desmond Child στέλνει το δικό του μήνυμα του προς το ελληνικό και διεθνές κοινό για τη συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENOΝ:

«Eίμαι τόσο ενθουσιασμένος που έρχομαι με το show, DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON στην Αθήνα, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Θα είναι μια μαγευτική βραδιά γεμάτη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Ζωντανά στη σκηνή θα βρεθούν μαζί μου οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Sakis Rouvas, Leo Dante, The Rasmus, Kip Winger, George Lembesis, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo, Andreas Karlsson! Θα είναι μία και μοναδική, ανεπανάληπτη συναυλία ζωής, όπου η ροκ μουσική θα συναντήσει μια κλασική ορχήστρα, στο λίκνο του πολιτισμού και της κουλτούρας, παρουσιάζοντας μερικές από μεγαλύτερες επιτυχίες μου: Livin’ On A Prayer, You Give Love A Bad Name, I Hate Myself For Loving You, Dude Looks Like A Lady, Poison, Kings & Queens, Beautiful Now, I Was Made For Lovin’ You, Livin’ La Vida Loca!

Αυτή η ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρώσει κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους.

Έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και αγαπώ αυτή τη χώρα με όλη μου την καρδιά! Τη νιώθω πραγματικά σαν δεύτερο σπίτι μου».

Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς: 

epirusblog.gr
5 of 5
Λαμπέρες εμφανίσεις σε φιλανθρωπικό gala κάτω από την Ακρόπολη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6186187103131625085
item