Τι συμβαίνει με το DNA των Ελλήνων σύμφωνα με τους Ολύμπιους, από τον Γεράσιμο Καλογεράκη

Μήνυμα των Ολυμπίων: «το DNA των Ελλάνιων, δεν αναμειγνύεται, δεν εκφυλίζεται, δεν αλλοιώνεται και σε τυχόν επιμειξίες μετά από τέσσερες γενιές (120 χρόνια) εμφανίζεται και πάλι καθαρό».

Στις 19/11/2012, Γάλλοι βιολόγοι (και όχι μόνο…) αποφάνθηκαν ότι στο DNA των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς….

Ο ΑΝΘΡΑΚΑΣ C-12 Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Μετά το κβαντικό άλμα του Γαλαξία άρχισε η μετουσίωση της πραγματικότητάς μας προς ολοένα και περισσότερες αλήθειες με την αποκάλυψη των κρυμμένων μυστικών της δημιουργίας, τα οποία πλέον βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.

Σε προηγούμενη ανάρτηση ανάφερα ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ.

Στους ζωντανούς οργανισμούς τα κύτταρα είναι φτιαγμένα από χημικές ενώσεις του άνθρακα.

Μετά από το κβαντικό άλμα του γαλαξία και τη διαφοροποίηση των ενεργειακών πεδίων του πλανήτη μας, παρατηρείται μια νέα μετάλλαξη όχι μόνο στον υλικό άνθρωπο αλλά και σε όλα τα έμβια όντα, αλλά και η συνείδησή μας αναβαθμίζεται και κατανοεί όλο και περισσότερο τα κρυμμένα μυστικά της δημιουργίας.

Το βιβλίο της χριστιανικής «Αποκαλύψεως» αναφέρει τον αριθμό «666» ως τον αριθμό του θηρίου ή του σατανά.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ «666» ΣΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΟΝ ΔΙΑ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

Ο αριθμός «666» κρυπτογραφεί το ισότοπο του άνθρακα C-12 που έχει 6 νετρόνια, 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666) και αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του υλικού κόσμου αλλά και του κώδικα γενετικής (DNA).

Ο άνθρακας C-12, σε περιόδους διεργασιών της ηλιακής μάζας, όπως οι εκλάμψεις, οι ηλιακοί άνεμοι, οι μαύρες κηλίδες και οι εκρήξεις της επιφάνειας του, μεταστοιχειώνεται σε άνθρακα C-7 (διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνιο).

Αντίθετα το πυρίτιο επηρεάζεται πολύ λιγότερο από τις ηλιακές διεργασίες.

Ο άνθρακας σχηματίζει τρία φυσικά ισότοπα:

τον άνθρακα C-12 (6C12) που βρίσκεται σε αφθονία στη φύση και είναι το πιο σταθερό,
τον άνθρακα C-13 (6C13) και
τον άνθρακα C-14 (6C14).

Ο άνθρακας C-14 είναι ραδιενεργός και ανευρίσκεται μόνον σε ίχνη. Έχει μια μεγάλη περίοδο υποδιπλασιασμού 5.700 έτη και χρησιμοποιείται για τη ραδιοχρονολόγηση διαφόρων υλικών.

Μετά το κβαντικό άλμα του γαλαξία ο πυρήνας του ήλιου περιστρέφεται τέσσερις φορές ταχύτερα απ’ ότι υπολόγιζαν οι επιστήμονες και σε αυτή την ταχύτητα αποδίδεται η παραγωγή μεγάλου αριθμού νετρονίων, τα οποία κάτω από τα νέα ενεργειακά πεδία του Γαλαξία μπορεί να επηρεάζουν τη μεταστοιχείωση των ραδιενεργών υλικών και την αποσύνθεση της ύλης ή ο ήλιος να παράγει κάποιο άγνωστο σωματίδιο το οποίο δεν έχουν εντοπίσει ακόμη οι επιστήμονες.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των άγνωστων διεργασιών είναι η μετάλλαξη του άνθρακα C-12 σε άνθρακα C-7 αλλά και η αποσύνθεση του ραδιενεργού άνθρακα C-14 ο οποίος θεωρούνταν πολύ σταθερό στοιχείο και το χρησιμοποιούσαν για τη χρονολόγηση διαφόρων γεγονότων και στοιχείων.

Με βάση την ανακάλυψη των νέων μορφών ενέργειας, όπως:
της στρεπτικής,
της βαρυτικής,
του μηδενικού σημείου και άλλες μορφές,
πιστεύεται ότι μέσω αυτών η ανθρώπινη συνείδηση συμμετέχει ενεργά στις μεταλλάξεις του άνθρακα του ανθρώπινου σώματος.

«Το γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα ανταλλάσσει πληροφορίες με ένα μεταβλητό πεδίο κβαντικής ρευστότητας υποδηλώνει κάτι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, πως υπάρχουν ανθρώπινες δυνατότητες για γνώση και επικοινωνία πολύ βαθύτερες και εκτεταμένες από ό,τι κατανοούμε σήμερα. 

Επίσης καθιστά ασαφή τα όρια της ατομικότητάς μας, την ίδια την αίσθηση της ιδιαιτερότητάς μας. 

Αν τα έμβια όντα τελικά δεν είναι τίποτα παραπάνω από φορτισμένα σωματίδια που αλληλοεπιδρούν με ένα πεδίο στο οποίο στέλνουν και από το οποίο λαμβάνουν κβαντικές πληροφορίες, πού τελειώνουν αυτά και πού αρχίζει ο υπόλοιπος κόσμος; Πού βρίσκεται η συνείδηση· μέσα στο σώμα μας η εκεί έξω, στο Πεδίο; Δεν υπάρχει πια «εκεί έξω» αν εμείς και ο υπόλοιπος κόσμος είμαστε συνδεδεμένοι κατά έναν τόσο θεμελιώδη τρόπο» (Βιβλίο “ΤΟ ΠΕΔΙΟ”‘ Lynne McTaggart).

Η ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΑΛΜΑ.

Οι μυήσεις του παρελθόντος δε λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη με τη γνώση.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τις ίδιες ακριβώς συμβουλές που δίνουν οι γιατροί στις ετοιμόγεννες γυναίκες, να απέχουμε από κάθε συναίσθημα φόβου, απόγνωσης και πανικού, έχοντας βαθιά πίστη μέσα μας ότι όλα θα εξελιχθούν προς το καλύτερο.

Όλη η αντίσταση αυτών που δε θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότητα πρόσβαση σε αυτό το άνοιγμα της συνείδησης, εκφράζεται ακριβώς με πολλές και διαφορετικές μορφές, μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία, με το άγχος, την οικονομική διάλυση, τα χημικά δηλητήρια στην τροφή, τη χειραγώγηση του κλίματος, τους αεροψεκασμούς chemtrails, τα μεταλλαγμένα – αφύσικα τρόφιμα, τα εμβόλια, την κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, με την προπαγάνδα των μέσων Μ ΜΕ και τη χειραγώγηση μέσω του φόβου κ.α.

Απέναντι στη φυσική εξέλιξη, που μας οδηγεί σε μια λιγότερο «υλιστική» κατάσταση ύπαρξης,

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΑΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ….

ΠΗΓΗ: «Ο ΘΕΪΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

ΤΟΥ Κ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

Grigoris Makrinitsas / Image by Arek Socha from Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
Τι συμβαίνει με το DNA των Ελλήνων σύμφωνα με τους Ολύμπιους, από τον Γεράσιμο Καλογεράκη
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2228059251268386929
item