Σκάνδαλο στον γάμο της Britney Spears: Επιχείρησε να «εισβάλει» και συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της!

Όλοι μιλούν για τον γάμο της Britney Spears με τον Sam Asghari κι όχι για το μυστήριο και τους καλεσμένους ή το νυφικό της star, αλλά για το περιστατικό που συνέβη! Τι συνέβη;

Ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Jason Alexander «εισέβαλε» στον χώρο της τελετής στη νότια Καλιφόρνια και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.


Ο 40χρονος Jason Alexander, μετέδωσε live μέσω του Instagram την «εισβολή» του αυτή, ενώ στο βίντεο τον βλέπουμε να πλησιάζει τον άδειο εκείνη τη στιγμή χώρο, ο οποίος ήταν στολισμένος. 

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, υποστήριξε ότι ήταν καλεσμένος της τραγουδίστριας.

«Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο» ακούγεται να λέει ο Αλεξάντερ, ο οποίος παντρεύτηκε το 2004 την Britney Spears , με την οποία ήταν παιδικοί φίλοι και ο γάμος τους διήρκησε μόλις 55 ώρες.

Οι άνδρες της ασφαλείας τον ακινητοποίησαν και τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της κομητείας Βεντούρα στην νότια Καλιφόρνια.

"Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος" ακούγεται να λέει ο ίδιος,ενώ συνεχίζει "είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να σταματήσω τον γάμο". 

Ο Alexander τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της κομητείας Βεντούρα στην νότια Καλιφόρνια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά δεν συνέδεσαν την εισβολή του Jason Alexander με τον γάμο της Britney Spears, αλλά προτού εκείνος συλληφθεί μετέδιδε ζωντανά την εισβολή του στην τοποθεσία του γάμου και φώναζε «που είναι η Britney;». Όπως φαίνεται από το βίντεο, ακολούθησε κάποιου είδους πάλης και η εικόνα «πάγωσε».

Στην τελετή παρευρέθηκαν σχεδόν 100 καλεσμένοι. Η Britney Spears εκτός του Jason Alexander, είχε παντρευτεί τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2007. Η Britney Spears με τον Sam Asghari είναι ζευγάρι από το 2017.

epirusblog.gr
5 of 5
Σκάνδαλο στον γάμο της Britney Spears: Επιχείρησε να «εισβάλει» και συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6894742481944453918
item