Brad Pitt: Κατηγορεί την Angelina Jolie ότι προσπάθησε να βλάψει το brand κρασιού του, Miraval

Λίγους μήνες μετά τη μήνυση του Brad Pitt στην Angelina Jolie για την εξαγορά των μετοχών της, χωρίς να ενημερώσει τον πρώην της σύζυγο, ο ηθοποιός την κατηγορεί ότι προσπάθησε να βλάψει τη φήμη του διάσημου κρασιού.

Συγκεκριμένα, η νομική ομάδα του Brad Pitt κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την περασμένη Παρασκευή, το Miraval ξεκίνησε από ένα πάθος του Pitt και κατέληξε να γίνει μία πολυεθνική εταιρεία εκατομμυρίων, που παράγει ένα από τα πιο ποιοτικά ροζέ κρασιά στον κόσμο.

Μάλιστα ο ηθοποιός δήλωσε πως η Angelina Jolie, δεν συνεισέφερε τίποτα στην επιτυχία του κρασιού.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Pitt μέσω των δικηγόρων του, η ηθοποιός σχεδίασε να πουλήσει το μερίδιό της στην εταιρεία Tenute del Mondo, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Yuri Shefler, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος του Stoli Group.

 Όπως ανέφεραν τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, ο Shefler πραγματοποίησε εχθρικά την «κατάληψη» του, ενώ προσπάθησε να λάβει εμπιστευτικές πληροφορίες για το όφελος της ανταγωνίστριας εταιρείας του.

Συνεπώς, η όλη κίνηση της Angelina Jolie βάζει σε κίνδυνο τη φήμη του Miraval και κατ' επέκταση του Pitt, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι, υπογραμμίζοντας πως “η Jolie επιθυμούσε να αναγκάσει τον Pitt σε μία συνεργασία με έναν άγνωστο και ακόμα χειρότερα με έναν άγνωστο με επικίνδυνες διασυνδέσεις και προθέσεις».

Μάλιστα, ο Brad Pitt προκειμένου να αποδείξει τη ζημιά που έχει υποστεί ύστερα από την «παράνομη» εξαγορά των μετοχών της Jolie, ζητά να προχωρήσει σε ένορκη δίκη για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και το μέλλον της εταιρείας του, ανακηρύσσοντας την πώληση άκυρη.

epirusblog.gr
5 of 5
Brad Pitt: Κατηγορεί την Angelina Jolie ότι προσπάθησε να βλάψει το brand κρασιού του, Miraval
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4395229159587464161
item