Γάμος με άρωμα Bollywood στη Ρόδο -Απίστευτη χλιδή, Rolls Royce και μια θεά νύφη [εικόνες]

Γάμος με άρωμα Bollywood στη Ρόδο, καθώς ζευγάρι ινδικής καταγωτής αποφάσισε να ενώσει τις ζωές τους σε έναν χλιδάτο γάμο στο νησί των Ιπποτών.

Σύμφωνα με το Real Voice 99.5, το ζευγάρι είναι γόνοι εκατομμυριούχων Ινδών που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η νύφη είναι κόρη μεγαλοτραπεζίτη και ο γαμπρός μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιούνται στη Μεγάλη Βρετανία και θέλησαν να παντρευτούν στη Ρόδο έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους και τηρώντας όλα τα παραδοσιακά τους έθιμα.

Γαμπρός και η νύφη εμφανίστηκαν με μια συλλεκτική λιμουζίνα Rolls Royce (η οποία ανήκει στον γνωστό συλλέκτη Παναγιώτη Τσαγκαράκη), στην είσοδο του ξενοδοχείου Mitsis Alila Resort & Spa, στην Καλλιθέα, όπου τελέστηκε το μυστήριο και διαμένουν όλες αυτές τις ημέρες οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Παραδοσιακές φορεσιές, χοροί και μεγάλα γλέντια αλά Bollywood επί τέσσερις ημέρες έδωσαν το ρυθμό, ενώ για να παίξει μουσική ήρθε κι ένας από τους διασημότερους Βρετανούς Dj’s.

Στην άψογη διοργάνωση του γάμου, συνετέλεσε το προσωπικό του ξενοδοχείου Alila-Mitsis Hotel με άψογο επαγγελματισμό και τοπικές επιχειρήσεις (ανθοπωλεία, εταιρίες κάλυψης ήχου και φωτός, μουσικοί που έπαιξαν ελληνική μουσική κλπ).

Οι καλεσμένοι θα αναχωρήσουν από το νησί αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα.


Φωτό από το γάμο χλιδής των Ινδών στη Ρόδο

epirusblog.gr
5 of 5
Γάμος με άρωμα Bollywood στη Ρόδο -Απίστευτη χλιδή, Rolls Royce και μια θεά νύφη [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6321131769366966083
item