Η απάντηση της Μαρίας Κίτσου στην Μελέτη: «Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα μου»

Την καλοκαιρινή της περιοδεία ξεκίνησε η Μαρία Κίτσου από το Κατράκειο θεάτρο Νίκαιας με την παράσταση «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον σπουδαίο Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η ηθοποιός μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τη ρώτησαν για τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα, με αφορμή τη συνέντευξη της στο Πάμε Δανάη που έκανε λόγο για δημοσιογράφους-«όρνια».

Θυμίζουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη είχε πει: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. 

Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

Η Μαρία Κίτσου απάντησε στο ξέσπασμα της παρουσιάστριας, λέγοντας: «Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό».epirusblog.gr
5 of 5
Η απάντηση της Μαρίας Κίτσου στην Μελέτη: «Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1936242721370014424
item