Ο Ιωάννης Παπαζήσης για το χωρισμό του – «Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση»

"Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου" είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Μαρία Παπαϊωάννου για την απόφαση που πήρανε με την Βανέσα Αδαμοπούλου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ζωής, έπειτα από 15 χρόνια σχέσης.

«Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου (Γελάει). Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση αλλά θεωρώ ότι όλα έχουν το δρόμο και τη λογική τους, αρκεί να απευθύνεσαι σε έξυπνους κι ώριμους ανθρώπους. 

Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου». Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί ανέφερε: «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει κι εκείνος έναν αδερφό.»

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση απάντησε: «Η απάντηση δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. 

Είναι όμως μια απάντηση κι επ’ ουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. 

Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα.  

Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ.»

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Ιωάννης Παπαζήσης για το χωρισμό του – «Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8251569997417454485
item