Η ξανθιά πρώην Παντελίδη και Κασιδιάρη… έκλεψε την καρδιά του Αδαμαντίδη – Ακατάλληλες ΦΩΤΟ!

Ποια είναι η εντυπωσιακή γυναίκα που εμφανίζεται στο πλευρό του διάσημου τραγουδιστή και το παρελθόν της που έχει... εξαφανίσει!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει εδώ και 3 δεκαετίες συνδέσει το όνομά του με το καλό λαϊκό τραγούδι, τις εξαιρετικές του ερμηνείες ενώ έχει στο παλμαρέ του κάποια από τα πιο χιλιοτραγουδισμένα ερωτικά τραγούδια.

Έχει συνδεθεί με το τραγούδι του έρωτα και της αγάπης, να καλείται σε όλα τα μεγάλα μουσικά σόου για να ερμηνεύσει τραγούδια για τον έρωτα, με τον ίδιο όμως να μην αφήνει να διαρρέουν προς τα έξω οι προσωπικές του σχέσεις.

Τον τελευταίο καιρό όμως ο αγαπημένος τραγουδιστής συνοδεύεται πολύ συχνά στις νυχτερινές του εξόδους από μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα, με την οποία διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα.

Όπως πρόσφατα, που πέρασαν μαζί την είσοδο γνωστού ξενυχτάδικου στο Μπουρνάζι, όπου τους υποδέχτηκε με χαρά ο ιδιοκτήτης, βάζοντάς τους να καθίσουν κοντά στο stage. 

Φυσικά, ο τραγουδιστής του μαγαζιού έδωσε το μικρόφωνο στον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος ερμήνευσε μοναδικά γνωστές επιτυχίες του με πρώτο και καλύτερο το κομμάτι «Στην καρδιά», που είναι και το αγαπημένο της Βαρβάρας.

Η ίδια φαίνεται να είναι φύλακας άγγελός του και δεν είναι άλλη από τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τα μάτια των ανδρών αλλά ούτε του φωτογραφικού φακού. 

Η Βαρβάρα προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ και η εμφάνισή της είναι πολύ εντυπωσιακή.

Ήταν αυτή η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της που τράβηξε αμέσως το βλέμμα του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης. 

Μόλις εκείνος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον χαρακτήρα της Βαρβάρας, τότε κάτι σαν να έκανε κλικ μέσα του, με αποτέλεσμα να γίνουν αχώριστοι.

Οι δύο διάσημες σχέσεις της

Ο τραγουδιστής όντας πάντα διακριτικός δεν έχει αφήσει τίποτα να επισημοποιηθεί προστατεύοντας τη σχέση τους, ακόμα και αν αυτή είναι απλά φιλική, η Βαρβάρα όμως είναι γνωστή από το παρελθόν καθώς βρέθηκε στο πλευρό δύο γνωστών ανδρών της μουσικής και της πολιτικής.

Για λίγο καιρό το μακρινό 2013 είχε μία σύντομη σχέση με τον Παντελή Παντελίδη ενώ λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε στο πλευρό του τότε βουλευτή και νυν καταδικασμένου ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Τα τελευταία χρόνια η Βαρβάρα Κίρκη έχει ρίξει τους τόνους σε ό,τι αφορά την προβολή της ζωής της από τα media, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram είναι κλειδωμένος.

Πηγή: iciao.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Η ξανθιά πρώην Παντελίδη και Κασιδιάρη… έκλεψε την καρδιά του Αδαμαντίδη – Ακατάλληλες ΦΩΤΟ!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8880154163841336425
item