Πρέβεζα: Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του Α.Γ.Σ "Κλεοπάτρα" Πρέβεζας στην καλοκαιρινή τους επίδειξη

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε για 31η χρονιά η καλοκαιρινή επίδειξη του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας.

Μικρές και μεγάλες αθλήτριες του Συλλόγου υπό το βλέμμα της προπονήτριας τους Βάσω Ζαντραβέλη, εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά με τις χορογραφίες, ενώ ο χώρος του ΔΑΚ Πρέβεζας πλημμύρισε με όμορφα χαμόγελα και το ταλέντο των αθλητριών, που κέρδισαν επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού, μετά από απουσία δύο χρόνων λόγω της πανδημίας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργακος, ο θεματικός αντιπεριφεριαρχης Χρήστος Ματσίρας, ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Ανάπτυξη τώρα" Γιώργος Νίτσας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε Πρέβεζας Γεράσιμος Μπενετάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρύσανθος Κυριαζής η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμου Γιώτα Γεωργάκου κ.α.

"Τα καταφέραμε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε την γιορτή μας μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά επιστρεφοντας στην κανονικοτητα μας" σημείωσε μεταξύ άλλων η προπονήτρια και υπεύθυνη του Συλλόγου Βασιλική Ζαντραβέλη, ενώ σε όλες τις αθλήτριες στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους εθελοντές,τις αθλήτριες καθώς και τους γονείς.

Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Πρεβεζας και το τμήμα αθλητισμου και πολιτισμού και τους εργαζόμενους στο ΔΑΚ για την άψογη συνεργασία στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του Α.Γ.Σ "Κλεοπάτρα" Πρέβεζας στην καλοκαιρινή τους επίδειξη
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 9056878868974010890
item