Άρτα: Ένα Ζευγάρι Παπούτσια Δώρο Για Όλα Τα Παιδιά Του Κοινωνικού Παντοπωλείου Του Δήμου Αρταίων

Κοινή Δράση με την Ένωση "Μαζί για το Παιδί" και την TOMS.


Κοινή Δράση με την Ένωση "Μαζί για το Παιδί" και την TOMS πραγματοποίησε ο Δήμος Αρταίων την περασμένη Παρασκευή στην αίθουσα Διώνη, διανέμοντας σε παιδιά, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, 120 ζευγάρια παπούτσια. 


Η :ρτείες που στηρίζουν τις δράσεις της Ένωσης «Μαζί για το παιδί». 


«Είχαμε την χαρά να καλωσορίσουμε τους εκπροσώπους του «Μαζί για το παιδί» στην  πόλη μας, να τους ευχαριστήσουμε που είναι δίπλα μας και να τους ζητήσουμε να συμπεριλάβουν την πόλη μας και σε νέες δράσεις που έχουν σκοπό την παροχή βοήθειας σε άπορες οικογένειες, είτε με την μορφή δωρεών είτε με την μορφή παροχής υπηρεσιών. 


Είμαστε σε συνεχή επαφή για να εξασφαλίσουμε στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων ένα σύνολο δράσεων που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής και στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους.


Ο Δήμος Αρταίων, με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο, βρίσκεται στην πράξη δίπλα στον συνδημότη και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Δημήτρης Ευαγγέλου, ενώ δεν παράλειψε να ευχαριστήσει και τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και του Κοινωνικού  Παντοπωλείου,  για την υλοποίηση της δράσης epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ένα Ζευγάρι Παπούτσια Δώρο Για Όλα Τα Παιδιά Του Κοινωνικού Παντοπωλείου Του Δήμου Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5291552858325742734
item