θεσπρωτία: Η πραγματικότητα φαίνεται...

Το ότι είναι υποστελεχωμένο σε γιατρούς το Νοσοκομείο Φιλιατών και έχει και άλλα προβλήματα, είναι μια πραγματικότητα, όχι, βέβαια, μόνο σημερινή, που τη βλέπουν και οι πολίτες,  οι οποίοι για λόγους υγείας το επισκέπτονται.

Αυτή είναι η εικόνα και δεν πρέπει να κρυβόμαστε, ούτε, όμως, να μηδενίζουμε τα πάντα, έγιναν και κάποια βήματα, όχι, βέβαια, επαρκή. 

Διαχρονικά, όχι μόνο  το Νοσοκομείο Φιλιατών, αλλά  όλα σχεδόν τα Νοσοκομεία των μικρών περιοχών, έχουν σοβαρές ελλείψεις.

Το ότι ο εκάστοτε τοπικός κυβερνητικός βουλευτής προσπαθεί για το καλύτερο, δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε. 

Για τις ελλείψεις αυτές, όμως, φταίει το κεντρικό κράτος, η κάθε κυβέρνηση, που δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την αναβάθμισή τους, που δεν διαθέτει τα απαραίτητα κονδύλια και δεν δίνει κίνητρα σε ιατρούς, ώστε να έρθουν και να παραμείνουν.

Πόσοι καλοί γιατροί πέρασαν από το νοσοκομείο Φιλιατών και δεν παρέμειναν;

Άρα το να "τσακώνονται" οι τοπικοί βουλευτές για το ποιος έχει κάνει τα περισσότερα, είναι χωρίς σημασία, αφού δεν εξαρτάται από αυτούς η "τύχη" του Νοσοκομείου...

epirusblog.gr
5 of 5
θεσπρωτία: Η πραγματικότητα φαίνεται...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 4198068194894442186
item