Ερωτευμένος ξανά ο Φιντιρίκος μετά τον χωρισμό με την Δαλάκα; Η εντυπωσιακή μελαχρινή που φέρεται να είναι στο πλευρό του

Ξανά χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, κάτι που σας αποκαλύψαμε πρώτοι εδώ μέσα από το Vandas blog. Το συγκεκριμένο ζευγάρι η αλήθεια είναι πως μία είναι μαζί μια όχι, ωστόσο φαίνεται πως ο χωρισμός τους αυτή τη φορά είναι οριστικός.

Χθες, Κυριακή 5/6, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού βάφτισαν τον γιο τους και νονοί ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος και μια φίλη της Σοφίας. 

Μπορεί οι 2 τους να μην γνωρίζονταν πριν το ζευγάρι, ωστόσο χθες φάνηκαν αρκετά διαχυτικοί και εκδηλωτικοί μεταξύ τους.

Κι αυτό φαίνεται και από μερικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media και σε ένα από τα οποία βλέπουμε τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την φίλη της Σοφίας Φυρού να πιάνονται και να αγκαλιάζονται, με πολλούς να ισχυρίζονται μάλιστα πως κατά την διάρκεια όλης της βραδιάς ήταν αρκετά κοντά, κάτι που μας κάνει φυσικά να πιστεύουμε πως μπορεί να είναι και ζευγάρι.

Τα τρυφερά τετ α τ τετ του Δημήτρη Φιντιρίκου με την φίλη της Σοφίας Φυρρού

Τα τρυφερά τετ α τ τετ του Δημήτρη Φιντιρίκου με την φίλη της Σοφίας Φυρρού 2

Τα τρυφερά τετ α τ τετ του Δημήτρη Φιντιρίκου με την φίλη της Σοφίας Φυρρού

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Δαλάκας στον Φιντιρίκο

Το απόγευμα του Σαββάτου 15/01 ο Δημήτρης Φιντιρίκος αποφάσισε να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει δει την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία φαίνεται να τα έχει βρει και πάλι καθώς οι δυο τους γιορτάσανε μαζί στο εξωτερικό την περίοδο των εορτών.

Έτσι, η ίδια θέλησε να κοινοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει έναν καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος.

Θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια μέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν τα γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσουν ή σας καταδικάσουν».

Ανάρτηση Κατερίνας Δαλάκα


epirusblog.gr
5 of 5
Ερωτευμένος ξανά ο Φιντιρίκος μετά τον χωρισμό με την Δαλάκα; Η εντυπωσιακή μελαχρινή που φέρεται να είναι στο πλευρό του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1114446742362654137
item