Άρτα: Λαϊκή Αγορά Άρτας - Να τοποθετηθούν κάδοι απορριμμάτων με κλειστά καπάκια

Να τοποθετηθούν κάδοι οι οποίοι δεν θα μπορούν να μείνουν ανοιχτοί μετά τη ρίψη των σκουπιδιών, ζητά με επιστολή του από τον Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, το Δ.Σ. της Δημοτικής Λαϊκής Αγοράς Άρτας. 

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα το Δ.Σ. της Λαϊκής Αγοράς είχε ζητήσει το προηγούμενο διάστημα και εγγράφως την τοποθέτησή τους αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πάρει απάντηση. 

Επιπρόσθετα, στην επιστολή χαρακτηρίζεται απαράδεκτο το γεγονός, με τόσα μνημεία πλησίον, οι δημότες, οι ετεροδημότες και οι τουρίστες να αναγκάζονται να διέρχονται δίπλα από αυτή την κατάσταση (βλέπε φωτό), στο κέντρο της Άρτας.

Η επιστολή

«Αντιλαμβανόμενοι ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απ' ότι βλέπουμε και από τις αναρτήσεις του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και της σελίδας του Δήμου Αρταίων, πιθανών να έχουν καλύτερα αποτελέσματα από το να επισκέπτεσαι τους αρμόδιους Αντιδημάρχους που είναι υπεύθυνοι για τη Δημοτική Αγορά Άρτας, οι οποίοι κάθε τόσο αλλάζουν σαν τα πουκάμισα ή και το γραφείο του Δημάρχου για θέματα που αφορούν το χώρο εργασία μας και που μόνο υποσχέσεις παίρνουμε, ας αναπτύξουμε κι εμείς εδώ λοιπόν τους προβληματισμούς μας και τη διεκδίκηση των αυτονόητων.

Σήμερα θα σταθούμε στους κάδους απορριμμάτων για τους οποίους διαφημίζεται η πλύση αυτών.

Κύριε δήμαρχε, καλό θα είναι μιας και αναπλάθεται ο περιβάλλων χώρος πλησίον της δημοτικής αγοράς Άρτας να τοποθετηθούν κάδοι οι οποίοι δεν θα μπορούν να μείνουν ανοιχτοί μετά τη ρίψη των σκουπιδιών (κάτι το οποίο έχουμε ζητήσει και εγγράφως αλλά απάντηση δεν πήραμε).

Να υπάρξει μέριμνα και προγραμματισμός για την αποκομιδή των σκουπιδιών μετά το πέρας της λειτουργίας της αγοράς και όχι να μένουν εκεί έως το επόμενο πρωί που θα περάσει το απορριμματοφόρο και να υπάρχει αυτή η εικόνα που βλέπετε στο κέντρο της πόλης.

Είναι απαράδεκτο με τόσα μνημεία πλησίον, με δημότες, ετεροδημότες, τουρίστες να αναγκάζονται να διέρχονται δίπλα από αυτή την κατάσταση. Όσο για την πλύση, είναι αυτονόητο.

Αυτά για αρχή. Θα επανέλθουμε, γιατί θέλουμε ένα ευπρεπές εργασιακό περιβάλλον και μια αγορά ή όποια να είναι πόλος έλξης της τοπικής κοινωνίας και τουριστικού ενδιαφέροντος».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Λαϊκή Αγορά Άρτας - Να τοποθετηθούν κάδοι απορριμμάτων με κλειστά καπάκια
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5732949537881521506
item