Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Άννα Πρέλεβιτς μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, ο σύντροφός της Νικήτας Νομικός, της έκανε πρόταση γάμου χαρίζοντάς της ένα υπέροχο μονόπετρο και η απάντησή της δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από θετική. 

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων!

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά… γνώρισα τον Νικήτα μου. 

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό ) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου.

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου. 

Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos … I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου» έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς κάτω από τη φωτογραφία της με τον Νικήτα Νομικό στην οποία όλο καμάρι μας δείχνει το μονόπετρο που της χάρισε.

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5136618903875214164
item