Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις, μας κάνει λίγο επικίνδυνες»

Στην επίσημη πρεμιέρα του “Mama mia” στο οποίο πρωταγωνιστεί συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις και με αφορμή αυτό αποκάλυψε πως λόγω της καταγγελίας που έχει κάνει κατά του Πέτρου Φιλιππίδη τόσο εκείνη όσο και άλλες συνάδελφοί της, δέχονται έναν άτυπο επαγγελματικό αποκλεισμό.

«Οι προτάσεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή για μένα είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό. Δε ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πάρα πολύ. 

Δεν είναι ότι στάθηκα δίπλα στα θύματα, έχω υπάρξει θύμα, έχουμε καταγγείλει κάποιους ανθρώπους. Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει μάλλον λίγο επικίνδυνες.

Επειδή είμαστε σε έναν χώρο που συμβαίνουν κατά καιρούς διάφορα πράγματα, νιώθω ότι ίσως θεωρούν ότι είμαστε αρκετά αυστηρές με οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει και είναι αλήθεια αυτό. 

Αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα είτε με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.



epirusblog.gr
5 of 5
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις, μας κάνει λίγο επικίνδυνες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 452877783357972994
item