Πρέβεζα: Προβλήματα υδροδότησης στην τουριστική Λούτσα του Δήμου Πάργας

Σημαντικό πρόβλημα υδροδότησης παρουσιάστηκε χθες Παρασκευή στην περιοχή της Λούτσας του Δήμου Πάργας. 

Αφορμή του προβλήματος ήταν το σπάσιμο ενός αγωγού που σαν αποτέλεσμα είχε ολόκληρη η περιοχή από εχθές το βράδυ έως σήμερα το πρωί να μείνει χωρίς νερό. 

Στο σημείο για την αποκατάσταση της βλάβης βρέθηκε συνεργείο του Δήμου όπου μετά τις 11 σήμερα το πρωί αποκαταστάθηκε η υδροδότηση που όμως δικαιολογημένα προκάλεσε την αγανάκτηση των επαγγελματιών αλλά και των κατοίκων της περιοχής. 

Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής που επικοινώνησαν μαζί μας τόνισαν πως τέτοια προβλήματα στην τουριστική περιοχή της Λούτσας θα πρέπει να εκλείψουν πόσο μάλλον στην αρχή ενός τριημέρου. 

Το σπάσιμο ενός αγωγού θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι απρόβλεπτο και ίσως τυχαίο (έκτακτο) γεγονός.. Ενδεχομένως..όμως αν είχαν εισακουστεί και ληφθεί υπόψη οι φωνές της τοπικής κοινότητας Λούτσας που εγκαίρως - πριν από καιρό - είχε ενημερώσει και κρούσει τον κώδωνα για το σημαντικό ζήτημα της υδροδότησης και αν από πλευράς δήμου είχαν γίνει οι απαραίτητες εργασίες, ίσως να είχε αποφευχθεί η ταλαιπωρία που υπέστηκαν ντόπιοι και επισκέπτες. 

Να θυμίσουμε πως στις 4/5, την περιοχή της Λούτσας είχε επισκεφθεί ο Δήμαρχος Πάργας, κος Ζαχαριάς μαζί με τον Αντιδήμαρχο κο Μπούσιο όπου είχε γίνει συζήτηση με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για την νέα τουριστική περίοδο και την λήψη των απαραίτητων μέτρων που μεταξύ άλλων αφορούσε το θέμα της υδροδότησης..

Απ'ότι φαίνεται οι επαγγελματίες έμειναν με τις διαβεβαιώσεις...



epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Προβλήματα υδροδότησης στην τουριστική Λούτσα του Δήμου Πάργας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8607517450535399651
item