Γιάννενα: Δράση ανακύκλωσης μπουκαλιών για την κάλυψη αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, η ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas προχώρησε στη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας γυάλινων και πλαστικών μπουκαλιών, τα οποία οδήγησε σε ανταποδοτική ανακύκλωση για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών και ιδρυμάτων της πόλης.

Η δεύτερη δράση ανακύκλωσης μπουκαλιών απέδωσε 114 ευρώ σε κουπόνια, τα οποία θα εξαργυρωθούν για την αγορά ειδών, που θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης. 

Οι Paguristas εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο εστιατόριο «Κουκουβάγια» στους Λιγκιάδες, που διέθεσε 50 σακούλες γυάλινων μπουκαλιών, τον Κωνσταντίνο Παΐλα για τη δωρεάν μεταφορά των μπουκαλιών με το φορτοταξί του στο Πάρκο Ανταποδοτική Ανακύκλωση Ιωαννίνων, καθώς και τον υπεύθυνο του Πάρκου Σπύρο Χαρίτο για την άμεση διάθεση των μηχανημάτων.

Η πρώτη δράση ανακύκλωσης είχε πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, και είχε συγκεντρωθεί ποσό 98,80 ευρώ σε κουπόνια, τα οποία εξαργυρώθηκαν για την αγορά ειδών, που διατέθηκαν στα συσσίτια του Αγίου Νικολάου Κοπάνων.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δράση ανακύκλωσης μπουκαλιών για την κάλυψη αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3341550428231792508
item