Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Καράβα και την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δυο καρπούς του έρωτά τους.

Έτσι, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM 5 το γνωστό μοντέλο μαζί με την σύζυγό του βρέθηκαν στις Κάννες. 

Συγκεκριμένα, ο coach του reality μόδας βρέθηκε μέχρι την Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για να "φορτίσει" τις μπαταρίες του.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός τους μένουν σε πολυτελές θέρετρο και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του ταξιδιού τους. 

Η ρομαντική απόδραση του Καράβα και την Ψαρρού έως την Γαλλία

«Όλοι θα μου λείψουν» - Ο Γιώργος Καράβας απαντά διπλωματικά αν θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και ο Ιορδάνης Παπακυριακού συνάντησε τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος πρόσφατα έριξε τις αιχμές του για την Έλενα Χριστοπούλου, και τον ρώτησε για το GNTM, την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, ενώ ο έκανε και αποκαλύψεις για τη νέα κριτική επιτροπή.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Υπάρχει μία ιεραρχία. Το κανάλι θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Τη Βίκυ Καγιά την αγαπώ, είναι φίλη μου, είναι τρομερό παιδί, είναι το GNTM, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το project. Γιατί να μην έχω και τη θέση του coach; Μπορώ να γεμίσω πολλές καρέκλες.

Υπάρχει project manager, υπάρχει κανάλι, οι αποφάσεις παίρνονται από συγκεκριμένους ανθρώπους με κοινό γνώμονα το καλό του show. Η Βίκυ Κουλιανού είχε μια εξαιρετική παρουσία, έχει γνώση. 

Τα παιδιά τα αγαπώ, ήταν συνεργάτες μου δύο χρόνια, θα μου λείψουν όλοι. Και με το Δημήτρη Σκουλό έκανα παρέα, με την Ισμήνη γνωριζόμαστε από παλιά, και με τον Άγγελο. Όλοι θα μου λείψουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καράβας απάντησε: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα λυθούν πολλές απορίες. Μπορεί να είναι και τρία τα νέα μέλη στην κριτική επιτροπή, ποτέ δεν ξέρεις».

epirusblog.gr
5 of 5
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Καράβα και την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6759986947034884708
item