Σοφία Λεοντίτση για Ιωάννα Τούνη: «Πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα»

Η Σοφία Λεοντίτση μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για το μωράκι που περιμένει, την πρόσφατη συμμετοχή της στο X-Factor αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

«Είμαι πιο συνειδητοποιημένη από την πρώτη εγκυμοσύνη. Νιώθω πιο γυναίκα, πιο έτοιμη μητέρα και είναι πιο διαφορετικά όλα. 

Υπάρχει ηρεμία, χαρά, προσμένουμε το γεγονός σε τρεις μήνες. Είναι πάλι αγοράκι. Θα δούμε ίσως στο τρίτο παιδί να είναι κοριτσάκι», είπε για την εγκυμοσύνη της.

Σοφία Λεοντίτση για την κόντρα με τον πρώην σύζυγό της

«Κάποια στιγμή ξέφυγα, το έχω μετανιώσει γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση και είμαι άνθρωπος που γενικότερα δεν μπορώ να κρατήσω κακία… ο μπαμπάς του θα είναι ένας άνθρωπος πάντα που θα τον θυμάμαι με αγάπη, όταν φεύγουν οι εντάσεις», σχολίασε η Σοφία Λεοντίτση.

Σοφία Λεοντίτση για Ιωάννα Τούνη

Για την κόντρα της με την Ιωάννα Τούνη αλλά και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, η Σοφία Λεοντίτση ανέφερε: «Πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα, αλλά δεν το έκανα.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει σχέση με έναν άνθρωπο και υπάρχει ένα αρνητικό παρελθόν – είμαι κι ένας άνθρωπος που εγώ μπορεί να ξεχάσω σε ένα λεπτό τα πάντα- φτάνει να δω και απ’ την άλλη πλευρά την διάθεση ότι αναγνωρίζει κάποια από τα λάθη», είπε η Σοφία Λεοντίτση.epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Λεοντίτση για Ιωάννα Τούνη: «Πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4152130531998853794
item