Τριαντάφυλλος σε Μουτσινά: «Αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια»

Ο Τριαντάφυλλος, τη νύχτα της Πέμπτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και πάλι στον Νίκο Μουτσινά εκφράζοντας πως έχει τη διάθεση να βρεθεί σε απέναντι εκπομπή για να τον πετσοκόψει!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάμε να κάνουμε εκπομπή μεσημεριανή να είμαστε απέναντι από τον Μουτσινά! Να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό».

Όταν η παρουσιάστρια έδειξε την έκπληξη της για την ατάκα του καλεσμένου της, εκείνος επέμεινε… «Γιατί τον αγαπάς; Αυτός σε αγαπάει; Που το ξέρεις; Που το ξέρεις; Να, βλέπεις, αυτό το λάθος κάνεις! Και επειδή στο έχω πει, τι; Στο έχει αποδείξει με πράξεις; Ποια πράξη καλή σου έκανε o Νίκος Μουτσινάς που το απέδειξε;».

«Ήρθε σε μια εκπομπή στην οποία παρουσιάστρια είναι η Αννίτα Πάνια, την οποία θα την δει ο κόσμος, από την οποία θα κάνει διαφήμιση στον εαυτό του και από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος. 

Να κάνει κάτι από πίσω. Εντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια» συμπλήρωσε, κοιτώντας απευθείας την κάμερα, ο Τριαντάφυλλος στη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN.

epirusblog.gr
5 of 5
Τριαντάφυλλος σε Μουτσινά: «Αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6483792254775850944
item