Μαρία Κορινθίου ανεβάζει τη θερμοκρασία – Θα πάθετε πλάκα με τις νέες φώτο της με μπικίνι!

Η ηθοποιός ήθελε να χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά είναι πιο αδύνατη από ποτέ!

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα είχε πει για την ανανεωμένη εμφάνισή της: «Φυσικά αδυνάτισα, άλλα δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. 

Έχω γιατρέψει την ψυχούλα μου. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό και ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. 

Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, ένα περιττό».

«Έκρυβα πολύ θυμό, από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Θέλω ηρεμία στην ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα», πρόσθεσε.

Και είχε αποκαλύψει και στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι «Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. 

Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”.

Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. 

Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά»!

Και δεν δίστασε να πει: «Ο Γιάννης (Αϊβάζης) μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. 

Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης».

Η απώλεια των κιλών είναι μεγάλη και η Μαρία Κορινθίου απολαμβάνει την ανανεωμένη της εικόνα δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις διακοπές της.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου ανεβάζει τη θερμοκρασία – Θα πάθετε πλάκα με τις νέες φώτο της με μπικίνι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8632054911981251742
item