Ασφαλέστερο οδόστρωμα στην Παραλιακή!

Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η ασφαλτόστρωση στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος, από το παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού μέχρι και την Λ. Αλίμου

Οι εργασίες εκτελέστηκαν αργά τη νύχτα χωρίς να προκληθούν κυκλοφοριακές επιπτώσεις. Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί, η στίξη (σήμανση) προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαγραμμίσεις των λωρίδων κυκλοφορίας.

Παράλληλα, θα εκτελεστούν εργασίες στην Παραλιακή για την βελτίωση του οδοστρώματος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της Λ. Αλίμου.

Η έναρξη των εργασιών θα γίνει στις 22:30 και μέχρι τις 05:30 θα έχει ολοκληρωθεί η απόξεση (φρεζάρισμα) του παλαιού ασφαλτικού και αύριο τις ίδιες ώρες θα γίνει η επίστρωση του νέου ασφαλτοτάπητα.

Θυμίσουμε οτι η παραλιακή λεωφόρος έχει γίνει τόπος θανατηφόρων ατυχημάτων, μεταξύ των οποίων του τράπερ MAD CLIP με μία Porsche και του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού με Ferrari. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Καθημερινά αποδεικνύουμε έμπρακτα πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς  αδιαπραγμάτευτη. 

Στο πλαίσιο αυτό εστιάζουμε σε παρεμβάσεις σε δρόμους υψηλής επικινδυνότητας και αξιοποιούμε σύγχρονα μέσα και εργαλεία με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες της Αττικής ένα σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη μικρότερο δυνατόν όχληση των πολιτών».

Να σημειωθεί ότι στόχος της Περιφέρειας Αττικής είναι οι εργασίες να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό, και με τη μικρότερη δυνατή όχληση. Ενόψει της θερινής περιόδου και της αυξημένης τουριστικής κίνησης, η Λ. Ποσειδώνος παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία σχεδόν όλο το 24ωρο. 

Με βάση το σχετικό δεδομένο και με στόχο να αναπτυχθεί ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο, πραγματοποιούνται  εκτεταμένες εργασίες συντήρησης σχεδόν σε όλο του το μήκος της Ποσειδώνος, από το Φάληρο μέχρι και τη Βάρκιζα. 

Αντίστοιχες παρεμβάσεις συντήρησης οδικού δικτύου πραγματοποιούνται και στη Λ. Κηφισού.

epirusblog.gr
5 of 5
Ασφαλέστερο οδόστρωμα στην Παραλιακή!
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8402355542976808656
item