Δέσποινα Μοίρου: «Μου αρέσουν οι ώριμοι άνδρες τρελαίνομαι για άσπρα μαλλιά»

H Δέσποινα Μοίρου παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας γιατί αποφεύγει να παντρευτεί αλλά και ποιος είναι ο τύπος του άνδρα που της αρέσει.

«Μ’ αρέσουν οι αληθινά ώριμοι άντρες! Όταν βλέπω άσπρα μαλλιά τρελαίνομαι και πολλές φορές τους λέω «είσαι μικρός για μένα, όταν πάρεις σύνταξη τα λέμε πάλι».

Πολλές φορές μάλιστα με ελκύουν οι άσχημοι εμφανισιακά αλλά με προσωπικότητα! Δήλωνα από νεαρή ηλικία ότι δεν με αφορά η εξωτερική εμφάνιση αλλά η εσωτερική», είπε η Δέσποινα Μοίρου.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν έχει παντρευτεί. «Όλα αυτά είναι για μένα ιερά και θεϊκά όταν τα ζω. Για αυτό δεν μπορώ ταμπέλες «γάμο, αρραβώνα». 

Με φόβιζε πάντα ο γάμος, ότι θα χάσω την ελευθερία μου. Μου φάνταζε σαν κηδεία της ελευθερίας μου! Πάντα θεωρούσα τον γάμο επιτάφιο της σχέσης! Γι’ αυτό και μετά την πρόβα νυφικού, έφευγα! Τρόμαζα! 

Παρότι συνέχιζα να αγαπώ τον σύντροφο, πλήγωσα πολλούς άντρες από φόβο. Είμαι λίγο περίεργη, έως πολύ στα προσωπικά μου. Περίεργο τρένο, με αποκαλεί η ίδια μου η μάνα», είπε χαρακτηριστικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Μοίρου: «Μου αρέσουν οι ώριμοι άνδρες τρελαίνομαι για άσπρα μαλλιά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9065133271395333840
item