Τρομερή ομολογία Κιμ Καρντάσιαν: «Θα έτρωγα μέχρι και σκ..ά κάθε μέρα αν με έκαναν να δείχνω πιο νέα»

Η Κιμ Καρντάσιαν απέδειξε με τις πρόσφατες δηλώσεις της, ότι είναι διατεθειμένη να κάνει σκληρές θυσίες για να μην χάσει τη νεότητά της. 

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε, ότι θα κατανάλωνε ακόμη και… περιττώματα, αν την έκαναν να δείχνει πιο νέα.

«Αν μου έλεγες ότι έπρεπε κυριολεκτικά να τρώω σκ… κάθε μέρα για να δείχνω νεότερη, ίσως να το έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Page Six, η 41χρονη τηλεπερσόνα στο πρόσφατο επεισόδιο της εβδομαδιαίας σειράς «The Kardashians» σχολίασε με τις αδερφές της για τις συμβουλές που έλαβε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ώστε να μείνει έγκυος από τον Τράβις Μπάρκερ.

«Όταν έγινα 40, όλοι μου είπαν ότι η σεξουαλική μου ζωή θα απογειωθεί», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν, που στη συνέχεια πρόσθεσε πως «και η γιαγιά συνέχιζε να μου λέει “στα 40 γίνεται το καλύτερο σεξ” κι εγώ είπα “οκ, είμαι έτοιμη”, αν κρίνουμε μέχρι στιγμής», είπε στη συνέχεια γελώντας με νόημα στις αδερφές της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε, ότι στην αρχή δεν είχε μεγάλες φιλοδοξίες για την σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον. «Δεν σκεφτόμουν καν “ω, Θεέ μου. 

Θα έχω σχέση μαζί του”», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «απλώς σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγω εκεί έξω, απλά πρέπει να ξεκινήσω».

Ωστόσο, τόνισε ότι κατάφερε και την κέρδισε με τον τρόπο του, με αποτέλεσμα να είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και σήμερα.

epirusblog.gr
5 of 5
Τρομερή ομολογία Κιμ Καρντάσιαν: «Θα έτρωγα μέχρι και σκ..ά κάθε μέρα αν με έκαναν να δείχνω πιο νέα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5586583928241706056
item