Απίστευτες εικόνες από την έκρηξη στο Μενίδι: Άνοιξε κρατήρας στο δάπεδο -Βρέθηκε βαν με λαθραία τσιγάρα

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα στο Μενίδι, όταν στον υπό ανακαίνιση χώρο ενός πρώην ξυλουργείου σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη.

Η έκρηξη έγινε στις 4:15 τα ξημερώματα, σηκώνοντας όχι μόνο τη γειτονιά στο πόδι, αλλά ισοπεδώνοντας το χώρο και προκαλώντας ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα, εκτεταμένες στην κοντινή περίμετρο και μικρότερες σε ακτίνα μέχρι 500 μέτρων. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι και μέχρι και σε απόσταση μισό χλμ. από το σημείο της έκρηξης υπήρξαν ζημιές με σπασμένα τζάμια σε αυτοκίνητα και κτίρια.

Βρέθηκε κούτα με λαθραία τσιγάρα μέσα στο κτίριο όπου έγινε η έκρηξη στο Μενίδι

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής ερευνώντας τα στοιχεία για να μπορέσει να δοθεί μια κατεύθυνση στην έρευνα και να διαπιστωθούν τα αίτια πίσω από αυτή την έκρηξη.

Ολα δείχνουν προς το παρόν ότι πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια. Κάποιοι έσπασαν το τζάμι στο ξυλουργείο, μπήκαν στο εσωτερικό του και έβαλαν τον εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, στο σημείο που τοποθετήθηκε άνοιξε και κρατήρες, τρύπησε το τσιμέντο του πατώματος.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε, ακριβώς κάτω από τον κρατήρα, σε δωμάτιο του ισογείου ένα βαν στον οποίο υπήρχαν μέσα κούτες με λαθραία τσιγάρα.


Πλέον εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενο για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την έκρηξη στο Μενίδι. Προσωπικές διαφορές ή ίσως κάποιο κύκλωμα που ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.


epirusblog.gr
5 of 5
Απίστευτες εικόνες από την έκρηξη στο Μενίδι: Άνοιξε κρατήρας στο δάπεδο -Βρέθηκε βαν με λαθραία τσιγάρα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 435975809555900967
item