Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ βήμα-βήμα ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού

Στις διατάξεις που αφορούν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εστίασε την κριτική του ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.

«Οι εργαζόμενοι θα οδηγηθούν σε απόλυση, χωρίς να έχουν διασφαλιστεί ούτε οι αποζημιώσεις απόλυσης, ενώ είναι άγνωστο αν θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, τα οποία υπερβαίνουν συνολικά τα 170 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις υπέρ των εργαζόμενων» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρίνης καλώντας την κυβέρνηση να υιοθετήσει την πρόταση του κόμματός του για σύνδεση των ναυπηγοεπισκευαστικών εγκαταστάσεων της χώρας με τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πέραν αυτών, ο κ. Κατρίνης σχολιάζοντας την τροπολογία για την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής είπε: «Αφού ήταν μόνο θέμα απλής νομοθετικής ρύθμισης και μάλιστα χωρίς κόστος για το δημόσιο, γιατί δεν καταργήθηκε η ρήτρα μέχρι σήμερα, επιβαρύνοντας υπέρμετρα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις; 

Μήπως για το ίδιο λόγο που η κυβέρνηση καθυστερεί τον προσδιορισμό των υπερκερδών των εταιριών ενέργειας και δεν έχει υιοθετήσει την εισήγηση της ΡΑΕ για επιστροφή 67εκατ. ευρώ στους καταναλωτές από την αγορά εξισορρόπησης; Η μήπως η ρήτρα θα μεταφερθεί στους καταναλωτές με άλλη χρέωση;».

Τέλος αναφερόμενος στην πολιτικές εξελίξεις και τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά: « Το ΠΑΣΟΚ πέρασε μια μεγάλη πολιτική έρημο, πληρώνοντας βαρύ κόστος για τη στάση ευθύνης του. για να κρατηθεί η χώρα όρθια στην μεγαλύτερη κρίση που πέρασε η Ελλάδα μετά τον πόλεμο. 

Ανασυντάχθηκε, ξαναβρήκε την δυναμική του και βήμα βήμα ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Σήμερα μπορεί με ψηλά τα κεφάλι να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες χωρίς διαχωρισμούς. Να τους λέει την αλήθεια».

epirusblog.gr
5 of 5
Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ βήμα-βήμα ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5258432884021435505

Τα καλύτερα

item