Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το μόντελινγκ και η υποκριτική

«Είμαι χαμαιλέοντας, και των αλωνιών και των σαλονιών!» έχει δηλώσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της.

Ενας «χαμαιλέοντας» που κατάφερε να προσαρμοστεί ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες του «Survivor», παραμένοντας στον Αγιο Δομίνικο πέντε μήνες, για να αποχωρήσει τελικά (με δική της απόφαση!) όταν της προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας.

Φ6 1

Η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο ήταν δίχως αμφιβολία η ωραιότερη παίκτρια του φετινού κύκλου του άγριου reality. Αποδείχτηκε, ωστόσο, δυνατή και αγωνιστικά, πετυχαίνοντας αρκετές νίκες στον στίβο μάχης. 

Με την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη και στην αγκαλιά του αγαπημένου της Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά χρειάστηκε χρόνο μέχρι να επανέλθει στους -προ «Survivor»- ρυθμούς της.

Φ8 1

«Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Εχω αποκτήσει τρομερό στρες με την καθημερινότητα. Εχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με e-mails, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις, το ένα, το άλλο. 

Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο» αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της, συμπληρώνοντας ότι αυτό που διαπίστωσε κατά την παραμονή της sto reality είναι ότι σημασία έχουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις.

Από… κούνια

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Η καταγωγή της μοιράζεται ανάμεσα στον Πύργο Ηλείας (από την πλευρά του πατέρα της) και στη Δράμα (από τη μεριά της Πόντιας μητέρας της). 

Η ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Hταν μόλις 8 ετών όταν συμμετείχε στο πρώτο της διαφημιστικό. Η απόφασή της, πάντως, να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο ήρθε πολύ αργότερα. 

Αλλωστε, τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια ήταν δύσκολα και τη γέμισαν με «τραύματα», όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια.

φ1 27

«Οποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν νομίζει ότι είμαι ένα άτομο που μεγάλωσε βασιλικά. Δεν είναι έτσι. Η οικογένειά μου ήταν φτωχή. Αλλάζαμε συνέχεια σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων. 

Κάποια στιγμή μετακομίσαμε στη Δράμα» θα εξομολογηθεί on camera πριν από λίγους μήνες, στο «Survivor», μιλώντας κατόπιν και για τον εθισμό του πατέρα της. 

«Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο λάθος που έχει κάνει είναι ότι είχε επί πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίο δεν τον ξεπέρασε ποτέ, μέχρι να ενηλικιωθώ. Ακόμη και σήμερα πολλές φορές υποτροπιάζει και ξανασυνέρχεται. 

Εχω δει τον εαυτό μου να κρύβω πράγματα και να ντρέπομαι, το οποίο είναι λάθος, γιατί πολύς κόσμος περνάει τα ίδια, είτε στον τζόγο ή σε οτιδήποτε άλλο. 

Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να προσπαθούμε να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους και ότι αυτό είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου» είχε πει χαρακτηριστικά με φωνή «σπασμένη» από τη συγκίνηση.

Φ5 4

Στον επαγγελματικό στίβο του μόντελινγκ η πρώην, πλέον, παίκτρια του «Survivor» μπήκε έπειτα από παρότρυνση μιας φίλης της, makeup artist, η οποία την πήγε σε ένα μικρό πρακτορείο. 

Το πρώτο της casting ήταν για τη μόδα στο πρωινό του Mega με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. 

Παράλληλα ξεκίνησε συνεργασία σε μια εταιρία promotion και έπειτα από λίγους μήνες σταμάτησε να δουλεύει ως σερβιτόρα, κάτι που έκανε για χρόνια, και αφοσιώθηκε στον χώρο της μόδας.

Η μία δουλειά έφερε την άλλη και σε ανύποπτο χρόνο βρέθηκε να κάνει διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλα brands και να εργάζεται ακόμη και στο εξωτερικό, ταξιδεύοντας στην Ισπανία και την Τουρκία, μέχρι και στην Ινδία και στο Μαϊάμι. 

Κάπου παρακάτω μπήκε στη ζωή της και η ηθοποιία. Πρώτα συμμετείχε στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0» και μετά ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής. 

Με τον Σεφερλή συνεργάστηκαν και σε επιθεώρηση, στο Δελφινάριο, όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός και στο σανίδι. 

Αργότερα μπήκαν στη ζωή της η τηλεόραση και ο διεθνής κινηματογράφος, καθώς πήρε ρόλο στο καθημερινό σίριαλ «Προδοσίες» και συμμετείχε στην ταινία «Berlin, I love you», δίπλα στην Κίρα Νάιτλι και την Ελεν Μίρεν.

Φ3 10

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άρχισε να απασχολεί έντονα τα lifestyle μέσα ενημέρωσης όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο έμειναν μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια και θεωρούνταν από τα πιο «hot» ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 

Ο χωρισμός τους, μάλιστα, είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια, καθώς οι περισσότεροι περίμεναν τον γάμο σαν εξέλιξη. 

Όπως είχε ακουστεί τότε, εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια και εκείνη να προχωρήσει την καριέρα της. Έτσι μπήκε το… the end στο ειδύλλιό τους.

Φ2 22

Τα τελευταία χρόνια η Ναυσικά βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, πρώην σύζυγο της Ντορέττας Παπαδημητρίου, με τον οποίο συγκατοικούν κιόλας, ενώ έχει γνωρίσει και τα παιδιά του. 

Οσοι τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που έχει μια σοβαρή σχέση, η οποία θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Προς το παρόν οι δυο τους έφτασαν μέχρι το Παρίσι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιώντας έτσι μια απόδραση για δύο μετά το «Survivor».

epirusblog.gr
5 of 5
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το μόντελινγκ και η υποκριτική
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3492061968082246231
item