Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το διαζύγιο Ασημακοπούλου - Τσιρίλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου το απόγευμα της Κυριακής μέσα από ένα Q&A που έκανε στο Ιnstagram αποκάλυψε πως με τον Μπρούνο Τσιρίλο εδώ και κάποιο διάστημα έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη μετά την αποκάλυψη αυτής της είδησης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

epirusblog.gr
5 of 5
Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το διαζύγιο Ασημακοπούλου - Τσιρίλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5432075524486166834
item