Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους στη Μάνη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρέθηκαν στο Γύθειο για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Το ζευγάρι πραγματοποίησε τη βάφτιση της κόρης του, η οποία πριν λίγες μέρες έγινε ενός έτους. 

Επέλεξαν να της δώσουν το όνομα Σιέννα-Ηλέκτρα και φυσικά η Αθηνά Οικονομάκου δε θα μπορούσε να μην είναι συγκινημένη με τη βάφτιση της κόρης της.

Νονοί της μικρής έγιναν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού Κωνσταντίνα Βασιλείου, Πέτρος Ανδριόπουλος, Μιχάλης Νέζης και Δώρα Τσακανίκα. Την αποκάλυψη του μυστηρίου την έκανε η Νικόλ Παναγιώτου και ο Πάνος Μυλωνάς, φίλοι του ζευγαριού.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος προτίμησαν να κρατήσουν το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχαν κάνει και με το γάμο τους, δημοσιεύοντας ωστόσο μερικά στιγμιότυπα από τα social media. Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου, ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: «Να μας ζήσεις Σιέννα-Ηλέκτρα Μιχοπούλου. Έχεις τόσους ανθρώπους ήδη που σε λατρεύουν και 4 υπέροχους ευλογημένους νονούς» 


epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους στη Μάνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1761742335940880865
item