Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας - Εκατοντάδες συλλήψεις και προσαγωγές

Νέες μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και αυτή την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΕΛ.ΑΣ., προχώρησε σε 796 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 97 ήταν για ναρκωτικά, και σε 126 προσαγωγές αλλοδαπών, από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και χθες, Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, κατά την διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την αντιμετώπιση και την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της Αθήνας.

Στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών/Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/Ο.Π.Κ.Ε, ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση 'Αμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας).

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.660 προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων οι 126 ήταν αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα και οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Αμυγδαλέζας.

Οπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

epirusblog.gr
5 of 5
Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας - Εκατοντάδες συλλήψεις και προσαγωγές
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2833766845123181503
item