Γιώργος Τράγκας: Εξελίξεις -Δεσμεύθηκε και η περιουσία της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, και δύο συνεργατών του

Εξελίξεις έχουμε τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τη δικαστική έρευνα που είναι σε εξέλιξη για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά.

Μάλιστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τονίζεται πως η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, αλλά πρόκειται για την ατομική περιουσία της.

Επίσης, όπως ανέφερε ο Alpha, ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων. Δηλαδή, γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύθηκαν οι περιουσίες και δύο συνεργατών του

Παράλληλα, έχουν δεσμευθεί και οι περιουσίες δύο συνεργατών του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται για δύο Έλληνες, μία γυναίκα και έναν άνδρα, οι οποίοι είχαν συμμετοχή σε εταιρείες και δήλωναν επιχειρηματίες, χωρίς δραστηριότητα όμως, συμμετέχοντας σε εταιρείες που άνοιγαν και έκλειναν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, σε μία από αυτές ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Τράγκας: Εξελίξεις -Δεσμεύθηκε και η περιουσία της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, και δύο συνεργατών του
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 565943256271364715
item