Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τον άντρα μου δεν χρειάζεται να τον μάθετε, θα μας χωρίσει μόνο ο θάνατος»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.

Λίγο πριν τον γάμο που σχεδιάζει με τον αγαπημένο της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να κρατά μυστική την ταυτότητα του συντρόφου της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. 

Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και πρόσθεσε: «Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», αποκάλυψε για τον γάμο της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη για My Style Rocks

Σχετικά με όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Με τα κορίτσια στο My Style Rocks ήμασταν πραγματικά υπέροχα, με λάτρευαν. 

Είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποιό τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας έκλαιγαν!

Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε “εντάξει, με αυτό που γίνεται, καταστρέφεται το πρόγραμμα μας”. Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερθώ σε παραγωγούς», είπε για το ριάλιτι.

Και πρόσθεσε: «Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω».

Γενικά γίναμε άνω κάτω γιατί δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα, από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα», δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη καλεσμένη στο After Dark.

epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τον άντρα μου δεν χρειάζεται να τον μάθετε, θα μας χωρίσει μόνο ο θάνατος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8531690014366576438
item